#11 Lukas Podolski

4-4-2 nin ileri ikilisindendir aksini iddia eden benimle ahbablık yapamaz

Durum çok kötü ya.Kim kesilecek merak ediyorum.Yasin'i kesecek gibime geliyor sonuçta Podolski-Sneijder'i kötü oynasa bile kesmek yürek ister.Yasin de kesilmeyi hak etmiyor.

şu adamı eleştiren cimbomlu değil diyecem ama biraz ağır kaçar adam geçen seneden beri koyuyor çakıyor bir türlü beğendiremedi kendisini ligde bir tane daha böyle toplara vuran adam yok hala yedekte kalsın yok şöyle yok böyle ! poldinin özelliği bu tehlikeli alanda topla buluştuğunda fena koyar ! ve bu adam sakatlıktan çıktı özellikle arenada eren poldi ikili forvetle oynamalıyız

Wbmoq8.png

Leş bir oyun oynuyor. Geri gelip sadece bir kere top aldı onda da pozisyon oldu.

Fiziği düzelip nefesi acilana kadar son yarım saat oynaması daha çok fayda sağlar.

SARI-KIRMIZI

Tarzi nedeniyle oyuna katkisi pek olmayan ama size cok mac kazandirabilen bir oyuncu. Bir sut atar maci alir vs... Cin e iyi bir paraya satilip oyun ici katkisi yuksek bir kanat oyuncusu almak daha mantikli yasini da sayarsak.

Sezon sonu iyi bir paraya yollayabilirsek fena olmaz.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazir degil daha... Bence de sonradan girse, ayni antalya maci gibi, daha iyi. 90 dakikayi kaldiramiyor daha. Kupa maclarinda özellik ile acilmasi lazim.

Dünyanın belki de en bitirici ve en iyi şut atan forveti ama bir o kadar da hareketsiz, halı sahadaki göbekli abiler gibi takılıyor.

oyuna katkısı 0 güzel sut cekiyor ama iyi bi paraya satsak cok daha mantıklı gibi duruyor

artik bazi oyunculardan kurtulma zamani, podolskinin ismi var insallah devre arasi cinden isteyeni olurda gider.

Henüz fiziksel olarak hazır değil, her şeye rağmen takımda kalması tabi ki artı bir güç kalitesi ortada fakat biz oyunu Bruma gibi domine edebilecek winglere yönelmeliyiz

Şino da Poldi de başımızın üstünde yeri var tamam ama lütfen dinamik oyunun ve oyuncuların neler kazandırdığı ortada..

ben şino ve poldiyi savunmaktan bıktım siz eleştirmekten bıkmadınız :) sanki yönetim poldi ve şinoyu gönderirse yerine bunlardan iyisi gelecek :) aldıkları adamları daha ilk 11 de göremedik siz neyin tantanasını yapıyorsunuz hala ! poldi ve şino dan en iyi randımanı alacak taktik dizilişle sahaya çıkmalıyız bunu da yapacak olan rikerink ! poldi ve şino ligin hala en büyük iki silahı !! ancak avrupa kupası için yetersizler derseniz sonuna kadar arkanızdayım ancak hele bir şampiyon olalım sonra deriz atalım satalım şampiyonluk içinde bu iki oyuncunun katkısına ihtiyacımız var her zaman mucize ile galip gelemeyiz !!

ben şino ve poldiyi savunmaktan bıktım siz eleştirmekten bıkmadınız :) sanki yönetim poldi ve şinoyu gönderirse yerine bunlardan iyisi gelecek :) aldıkları adamları daha ilk 11 de göremedik siz neyin tantanasını yapıyorsunuz hala ! poldi ve şino dan en iyi randımanı alacak taktik dizilişle sahaya çıkmalıyız bunu da yapacak olan rikerink ! poldi ve şino ligin hala en büyük iki silahı !! ancak avrupa kupası için yetersizler derseniz sonuna kadar arkanızdayım ancak hele bir şampiyon olalım sonra deriz atalım satalım şampiyonluk içinde bu iki oyuncunun katkısına ihtiyacımız var her zaman mucize ile galip gelemeyiz !!

Aynen renktaş bu ligde formlarını artırırlarsa şampiyonluğa koşarız , hatta ve hatta o formu korurlarsa avrupa da da iş yaparlar fakat benim bahsettiğim çok farklı şeyler....

Mesela bu oyuncuları 3-4 yaş gençken gönderen takımlar var ya hani..

Hah işte o takımlar gibi olabilmek için çabamız..

Biz GALATASARAYIZ.. Aslolan o dur...

Aynen renktaş bu ligde formlarını artırırlarsa şampiyonluğa koşarız , hatta ve hatta o formu korurlarsa avrupa da da iş yaparlar fakat benim bahsettiğim çok farklı şeyler....

Mesela bu oyuncuları 3-4 yaş gençken gönderen takımlar var ya hani..

Hah işte o takımlar gibi olabilmek için çabamız..

Biz GALATASARAYIZ.. Aslolan o dur...
2020 yılından itibaren riva ve florya arazilerinin paraları çarçur edilmezse dediğin olur ozaman !! bende içi geçmiş yıldız istemem takımda ama şu anda muhtacız başka şansımız yok

Geri
Üst Alt