#11 Tutku Açık

Cevap: #11 Tutku Açık

Yıllardır alınmıyor. Bu muhabbetler son bulmalı artık. Performansı değil olay.

Furkan Aldemir'in çağrılması gerekirken İzzet'in kadroya alınması gibi bir olay işte.

Milli takım torpil yeri beyler.

Cenk akyol denilen şahıs yıllardır turnuvalara götürülüyor ve katkısı 0.

Enderi sayma bu sene geldi

Final oynamış takımdan 1 oyuncu almıyorsun,yalandan bile olsa ,ne diyim bilemiyorumki

Furkan Aldemir'in çağrılması gerekirken İzzet'in kadroya alınması gibi bir olay işte.

Birde İzzeti izledim çokta ahım şahım bir oyuncu değil.Fiziği çok iyi değil.Tek avantajı 2.10 boyunda olması.Furkan bu turnuvada verdiğimiz hücum ribauntları tek başına toplardı.

Tutku şu anda en iyi Türk guard. Yıl içinde de böyle diyordum Kerem'in şu performansından sonra artık hiç şüphem yok.

Anlaşılan iskelet bahanesine Cenk gibi torpilli kazmalar milli takımda olacak ama Tutku gibi adamlar bir yerini yırtsa da giremeyecek takıma.

Asıl olay; Orhun Ene, Furkan'ı Banvit'e almak için yırtınırken, 1 milyon $ verirken Furkan bizi tercih etmesi.

Milli takımı en çok hakedenlerin başında geliyordu

Sadece basketbol ile sınırlı değil bu; A2 takımımız şampiyon oluyor ama hiç kimse çağırılmıyor U-18 U-19 U-21 takımlarımıza.

Onu milli takıma almayanlar utansın.

Andric'in katalizörü harbiden!

ulan bu adamı birde milli takıma almadınız. tutku ries sen bu geminin kaptanısın.

Kerem milli takımı bıraktığına göre, milli takımın iki guardı Ender ve Tutku olacak.

kerem'den on kat daha iyi olan Türk Guard.

Ciddi söylüyorum dünyada izlemekten en büyük zevk aldığım erkek basketbolcu.

Seni milli takıma almayanlara her oynadığın maçta kapağı takıyorsun. :)

Geri
Üst Alt