#11 Yunus Akgün

Bizde Burda oynadigi oynayacagini dusunmuyorum.Umarim yanilirim

Beklentimizin içine sistemli bir oyun planını da enjekte ediyoruz. Yoksa böyle olacaksa kim gelirse gelsin
o zaman sistemi kurduktan sonra gelsin. seneye belli ki sil baştan sistem oturtmaya calısacagız. o ortamda yine kaybolup gidebilir. kerem gibi takım kotuyken de oyununu gelistirebilen gencler lazım bize. mental olarak kuvvetli gencler.

o zaman sistemi kurduktan sonra gelsin. seneye belli ki sil baştan sistem oturtmaya calısacagız. o ortamda yine kaybolup gidebilir. kerem gibi takım kotuyken de oyununu gelistirebilen gencler lazım bize. mental olarak kuvvetli gencler.
Yunus onu biraz kazandı gibi ya. Çocuk havasından çıkmış gibi özellikle son haftalarda.

insallah oyledir. bilemiyorum cok takip etmedigim icin ama su anda isler onun acısından cok iyi gidiyor. diyelim buraya geldi ve kesik yedi. kusecek mi yoksa olgun mu davranacak bilemiyorum.
Hangi durumda ve kimden kesik yediği de belirleyici olur. Mesela bu sene sonu Terim yönetiminde bir kesik yese olay çıkarsa hak veririm. Ama bi görmek lazım Ekin, şu an bir şey diyemeyiz.

Alt yaş kategorilerinde şu istatistiklerle oynayan oyuncunun , neden gelişim kaydedemediği irdelenmeli bence.
Kanat oyuncusu birde bu arkadaş.

U19 Ligi: 40 Maç 16 Gol
U17 Ligi: 27 Maç 19 Gol
U16 Ligi: 28 Maç 23 Gol
U15 Ligi: 32 Maç 13 Gol
U14 Ligi: 17 Maç 13 Gol
Bağıra bağıra gelmiş zaten herif.
Umarım seneye 11'de yerini alır ve fayda sağlar.

Bizde basarili olacagina inanmiyorum ama ligde one cikan 2 genc kanat oyuncusu var 2sininde bizim oyuncumuz olmasi su kotu sezonda azda olsa yuzumuzu gülduruyor.

Helal sana aslan parçası. Yunus zaten anderletin istediği sezonda Türkiye kupası performansı ile baya sükse yapmıştı. O zamanki hali ile bile superligte iş yapabilirdi. Tabiki bu takım Galatasaray olmazdi. İnşallah Arda'nın Manisa dan gelip değerine değer katigi gibi yunus da Adana'dan gelip aynı şeyi yapar.

Boş geçmiyor aslanım. Önümüzdeki sezon sağ kanada bu aslanı monte etmeyen TD’nin suratına tükürmek lazım.

FJts0NLXsAIXiIA

Kerem nasıl bizde kendini geliştiriyor ise , Yunus aynı havayı Adana'da yakalamış. Sorumlulukta veriliyor tabii.

Aslında baktığında yaz sezonunda çok net iki kanat olabilirler AMA ortasaha çalışırsa, çalışmaz ise hep laf yerler.

İş yapıyor olması çok güzel bir şey bence - aynısı Okan Kocuk içinde geçerli.

Ama sabaha kadar Akbaba'ya kapalıyım. Sakatlık vs tmmda şans aldığında en ufak bir şey verememişti döndüğünde , gene aslında biz oyundaydı sorun bana göre ama yok abi adamı Metin Oktay ruhu diye lanse etti takım reklamlar falan - ordan beri boş topçu gibiydi. Alanya'ya gidince hırslanmış. Bizde o hırs ve istek nasıl oluyorsa olmuyor.

Yunus 1 yıllık mıydı kiralığı ?

Geri
Üst Alt