- 1 Ocak 2011
- 15.440
- 10.460
- 1.838
Bizde Burda oynadigi oynayacagini dusunmuyorum.Umarim yanilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman sistemi kurduktan sonra gelsin. seneye belli ki sil baştan sistem oturtmaya calısacagız. o ortamda yine kaybolup gidebilir. kerem gibi takım kotuyken de oyununu gelistirebilen gencler lazım bize. mental olarak kuvvetli gencler.Beklentimizin içine sistemli bir oyun planını da enjekte ediyoruz. Yoksa böyle olacaksa kim gelirse gelsin
Yunus onu biraz kazandı gibi ya. Çocuk havasından çıkmış gibi özellikle son haftalarda.o zaman sistemi kurduktan sonra gelsin. seneye belli ki sil baştan sistem oturtmaya calısacagız. o ortamda yine kaybolup gidebilir. kerem gibi takım kotuyken de oyununu gelistirebilen gencler lazım bize. mental olarak kuvvetli gencler.
insallah oyledir. bilemiyorum cok takip etmedigim icin ama su anda isler onun acısından cok iyi gidiyor. diyelim buraya geldi ve kesik yedi. kusecek mi yoksa olgun mu davranacak bilemiyorum.Yunus onu biraz kazandı gibi ya. Çocuk havasından çıkmış gibi özellikle son haftalarda.
Hangi durumda ve kimden kesik yediği de belirleyici olur. Mesela bu sene sonu Terim yönetiminde bir kesik yese olay çıkarsa hak veririm. Ama bi görmek lazım Ekin, şu an bir şey diyemeyiz.insallah oyledir. bilemiyorum cok takip etmedigim icin ama su anda isler onun acısından cok iyi gidiyor. diyelim buraya geldi ve kesik yedi. kusecek mi yoksa olgun mu davranacak bilemiyorum.
Bağıra bağıra gelmiş zaten herif.Alt yaş kategorilerinde şu istatistiklerle oynayan oyuncunun , neden gelişim kaydedemediği irdelenmeli bence.
Kanat oyuncusu birde bu arkadaş.
U19 Ligi: 40 Maç 16 Gol
U17 Ligi: 27 Maç 19 Gol
U16 Ligi: 28 Maç 23 Gol
U15 Ligi: 32 Maç 13 Gol
U14 Ligi: 17 Maç 13 Gol
Pek hatırlamıyorum üstat.İlk girdiği an değil mi o?