#11 Yunus Akgün

Ulan keke, bu maç çok şanssızdı, bu maç normalde en az 1 asist 1 gol ile bitireceği pozisyonlar geldi ama olmadı.

Sağlık olsun, oynamaya, gelişmeye, demirspor'a faydalı olup kendini Galatasaray'a hazırlamaya devam edecek.

Gelme olm adana dan en azından keyifle oyun oynuyorsun orda. Soyle bir maçimizi izlemeyeli yıl olmuştur herhalde. Hatırlamıyorum.

GscimbomMobile

Etrafında Vargas, Balotelli gibi iyi anlaştığı kaliteli adamlar olunca neler yapabildiğini izliyoruz. Bir de hafta içi kupa maçında etrafından bu adamlar olmadığında, tek başına kalınca ne kadar etkisiz de olabileceğini gördük

Galatasaray futbol takımının sene başından beri yaşadığı olayı Yunus da tanık oldu. Yunus u heyecanla bekliyorum beklemeye de bu sene yaptığımız gibi saçma sapan bir kadro planlaması içerisinde Yunus u da yok ederiz

Ads yazın dağılır. Alt oyucu işsiz eleman en geç yazın montellanin ayağını kaydırıp yerine geçer. Sonra 20 boktan transfer yaptırıp adsyi orta vadede iflasa sürükler.

Etrafında Vargas, Balotelli gibi iyi anlaştığı kaliteli adamlar olunca neler yapabildiğini izliyoruz. Bir de hafta içi kupa maçında etrafından bu adamlar olmadığında, tek başına kalınca ne kadar etkisiz de olabileceğini gördük

Galatasaray futbol takımının sene başından beri yaşadığı olayı Yunus da tanık oldu. Yunus u heyecanla bekliyorum beklemeye de bu sene yaptığımız gibi saçma sapan bir kadro planlaması içerisinde Yunus u da yok ederiz
Yaw zaten en uyuz oldugum oydu.
Genc oyunculari ideal takimda gormek lazim.

Geri
Üst Alt