Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.823
- 40.571
- 3.413
8-10m direk evropaya satsak iyi olur gibi. Bizde 2 kötu macinda yuhalanmaya baslar. Biz de en az 2-3 sene toparlanamayiz. Yazik olmasin cocuga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem gidince ilk 11 de 4 Türk'ü nasıl tamamlayacağız ?22 maç 7 gol 6 asist.
Aslanım benim
Seneye keremle sağlı sollu takılmalarını çok isterim ama muhtemelen kerem gidecek
Bilmiyorum ama Kerem gider muhtemelen.Kerem gidince ilk 11 de 4 Türk'ü nasıl tamamlayacağız ?
Yedek için de yerli gerekiyor. İlk 11'e Barış geldi diyelim, sonra sakatlandı birşey oldu yedekten girecek adamın da türk olması lazım ya da 2 oyuncu(1 yerli başka pozisyon için 1 yabancı) sokman gerekiyor takımın bütün taktik anlamda sıçıyor kısaca.Bilmiyorum ama Kerem gider muhtemelen.
Barış Alperden faydalanırız belki.
Veya transfer yapılır yerli.
Almışken samet muriç balotelliyide alalım.vargası almamız lazım vargas yunus montella 3lüsü gelsin hemen
1 oyuncu oynatma zorunluluğu değil yalnız o. ilk 11'de başlama zorunluluğu. herhangi biriyle başlayıp 30. saniyede değiştirebiliyorsun.Seneye altyapıdan 1 oyuncu oynatma zorunluluğu için 2001 ve üstü doğumlu olma şartı varmış. Yunus bu kritere uymuyormuş bu kötü olur. Yunus'un da bizde en fazla 1 sene oynayıp ayrılacağını düşünüyorum zaten kaotik ortamda yerler çocuğu
zuhah takım olarak çok iyisiniz ya son zamanlardaMurat Sancak: “Yunus Akgün için Galatasaray'a satın alma teklifi yapmadık. Buradan Yunus Akgün'e de mesajım olsun; kalan maçlarda iyi oyna! Yunus eski performansın yok! Ayıp ediyorsun.”
Yunus keremdan daha yetenekli demistim ki,herkes farkediyo sanirim artik.ben keremin basligina 2 aydir tek kelime yazmadim,cunku kerem diplerdeKerem'i sezon sonunda iyi bir bonservisle gönderip Yunus'u 11'e monte etmek çok mantıklı olur. Açıkçası Yunus'un tavanı Kerem'den fazla bu değişim bize kazanç bile sağlar.