#11 Yunus Akgün

Yunus ve kerem in yanına yabanci bir kanat alınmalı iyi olan oynasin

🧿 Yaptı yine şovunu bugün.

Bizim teknik ekip şu an ekrana ekmek banarak izliyordur Yunus'u. Pas var, şut var, dribbling var, oyun görüşü var, patlayıcılık var. Tam ihtiyacımız olan bir futbolcuya dönüştü. Zaten yeteneği, potansiyeli, yapabilecekleri takip edenler tarafından biliniyordu ama kısa sürede bu kadar soğukkanlı ve net oynayabileceğini düşünmüyordum. Helal olsun

Kerem’in oladı ayrılışından sonra Yunus gibi süratli, zeki, oyun görüşü yüksek hem de altyapımızdan yetişmiş aidiyeti olan genç bir kanat oyuncusunun dönecek olması güzel.

FOOnB73XMAE4xsK

Muthis bir topcu. Imparatorrent önderliğinde gelecek sezonu iple çekiyorum.

Ben hala kerem yunus ikilisinin sıkıntılı olacağını düşünüyorum ikisi de toy hala..Kanatların biri Nwakaeme ghezzal visca gibi daha tecrübeli ne yaptığını bilen bir adam olmalı... Ya da cicaldau yerine direk oyunu yönetecek tempoyu belirleyecek klas bir 10 numara lazım bu ikiliyi başka türlü oynatamayiz aynı anda

Ben hala kerem yunus ikilisinin sıkıntılı olacağını düşünüyorum ikisi de toy hala..Kanatların biri Nwakaeme ghezzal visca gibi daha tecrübeli ne yaptığını bilen bir adam olmalı... Ya da cicaldau yerine direk oyunu yönetecek tempoyu belirleyecek klas bir 10 numara lazım bu ikiliyi başka türlü oynatamayiz aynı anda
Onyekuru-Savanier-Yunus diyosun :D

Vallaha Yunusa da üzülüyorum şu kaotik ortamda ADS'de yaptıklarını yapamayabilir herkes beklentiyi çok yükseltti. Çocuğu seneye yerden yere vurmasalar bari

Işıtan Gün dün kendisini aramış ve kendisinden çok umutlu olduğumuzu, onu beklediğimizi söylemiş.Yunus Tv100 e canlı bağlanıp kendisi söyledi.

--------------------batuhan----------------
omar----nelsson---marcao---pva
---------------6 no----------------------------
----------------------------berkan-----------
yunus----------talisca---------kerem
-------------------mostafa-----------------

Veya solbakken li rotasyon.
Bu kadroyu kurmak icin sadece 3 transfer gerekiyor, Hadi solbakken ni almadin 2 transfer. 10 ve 6 no sart, iyi bi kanat rotasyonu icin solbakken ve emre mor olabilir. Solbeke genclerden emre tintis denenebilir. Böylece takim level atlar. Takimi 2 sene bozmadan yani satis yapmadan böyle kurabilirsek lige ambargo koyariz. Ondan sonra satis yap.

Amacın ne senin? Kerem,Marcao,Yunus elimizdeki “değerli” oyuncuları gömme çabası içindesin ki bu oyuncular tartışmasız herkes için değerli konumdayken sen çıkıp vasat yorumu yapıyorsan burada bir art niyet vardır. Galatasaraylı olduğuna emin misin sen?

Buradan bakınca vasat bir kuş gibi duruyorsun

Geri
Üst Alt