#11 Yunus Akgün

8-10m direk evropaya satsak iyi olur gibi. Bizde 2 kötu macinda yuhalanmaya baslar. Biz de en az 2-3 sene toparlanamayiz. Yazik olmasin cocuga

Yunus Adana da iyi oynuyor da bizde ne yapacağı meçhul. Anadolu klüplerinin defans yapan ekiplere karşı kekeme olduklarını biliyoruz.

Burası adanamı?
Açık alan yokki
Geri gönderin gitsin

Şimdiden yerimizi alalım

okan

berkan

yunus kerem

Önümüzdeki sezon muhtemelen ilk 11'de ki 4 türk oyuncumuz böyle olur.

Bilmiyorum ama Kerem gider muhtemelen.

Barış Alperden faydalanırız belki.

Veya transfer yapılır yerli.
Yedek için de yerli gerekiyor. İlk 11'e Barış geldi diyelim, sonra sakatlandı birşey oldu yedekten girecek adamın da türk olması lazım ya da 2 oyuncu(1 yerli başka pozisyon için 1 yabancı) sokman gerekiyor takımın bütün taktik anlamda sıçıyor kısaca.

Seneye altyapıdan 1 oyuncu oynatma zorunluluğu için 2001 ve üstü doğumlu olma şartı varmış. Yunus bu kritere uymuyormuş bu kötü olur. Yunus'un da bizde en fazla 1 sene oynayıp ayrılacağını düşünüyorum zaten kaotik ortamda yerler çocuğu

Seneye altyapıdan 1 oyuncu oynatma zorunluluğu için 2001 ve üstü doğumlu olma şartı varmış. Yunus bu kritere uymuyormuş bu kötü olur. Yunus'un da bizde en fazla 1 sene oynayıp ayrılacağını düşünüyorum zaten kaotik ortamda yerler çocuğu
1 oyuncu oynatma zorunluluğu değil yalnız o. ilk 11'de başlama zorunluluğu. herhangi biriyle başlayıp 30. saniyede değiştirebiliyorsun.

Umarım iyi bir teklif gelir ve satarız yazın.

Kontra-atak oyununda inanılmaz bir kanat oyuncusu haline gelmiş, geçen hafta da ligin en yüksek hızına ulaşan oyuncusu olmuştu. Gelin görün ki sene sonunda satılmadan Galatasaray a dönse bile top çevirme oyunu, pas topa sahip çıkma vs. vs. derken kuruturuz Yunus u bile

Murat Sancak: “Yunus Akgün için Galatasaray'a satın alma teklifi yapmadık. Buradan Yunus Akgün'e de mesajım olsun; kalan maçlarda iyi oyna! Yunus eski performansın yok! Ayıp ediyorsun.”

Kerem'i sezon sonunda iyi bir bonservisle gönderip Yunus'u 11'e monte etmek çok mantıklı olur. Açıkçası Yunus'un tavanı Kerem'den fazla bu değişim bize kazanç bile sağlar.
Yunus keremdan daha yetenekli demistim ki,herkes farkediyo sanirim artik.ben keremin basligina 2 aydir tek kelime yazmadim,cunku kerem diplerde

Geri
Üst Alt