- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
as oyuncu olabileceğini düşünmüyorum
taraftarın beklentisi bana 2016-17 sezonu öncesinde sinan gümüş'e dair beklentileri hatırlatıyor
sana gore 30 yasindaki senelik kemiksiz 3,5m euro alan Ghezzal onemli tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftarın beklentisi bana 2016-17 sezonu öncesinde sinan gümüş'e dair beklentileri hatırlatıyor
Daha önce konuda paylaşmıştım. Müthiş bir fiziki gelişim kaydetti. Bizim altyapu bebeleri Yunus'un fiziki gelişimini örnek alması lazım. Fiziki gelişim ile 1 senede geldiği noktaya görmeleri lazım. Tabi diğer etkenlerde vardır gelişiminde.
Altyapı bebeleri hala zargana gibi dolaşıyor bizim. İki fusball hareketi ile anca alt liglerde sürünürler, fizik şart.
Kim?Adam seni engellemiş, bilgine
saplaaaaaaaaaaasana gore 30 yasindaki senelik kemiksiz 3,5m euro alan Ghezzal onemli tabi
Kankam öyle şey yapmaz. Yapmazsın değil mi hea? @Melih Sönmez
Has kankamdır.@Keramettin TANRIVERDİ aran nasil
Kerem de buluyor. Yunus bireysel yetenek olarak Kerem'in çok üstünde.Bizde öyle acik alani bulamaz mümkün degil. Baski da cok daha büyük burda. Psikoloji ve fizigi hazir hale getirilmeli.
Doğru ama o zamandan bugüne kadar Adana Demirspor da formsuzdu.12 maçın 6 tanesinde yenilmişler..bayadır gol atamıyormuş sanırım ocaktan beri falan. bize atmış işte en son niye 4 ay gol atamadı bu adam doğru mu bu istatistik
vargas alinmalivargas olmadan yunustan verim alinamazzz
nokta tespittvargas alinmali