Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Sanırım uzun zaman sonra ilk defa aynı anda bu kadar formda 2 kanat oyuncumuz olacak. Kerem & Yunus ikilisini sabırsızlık ile bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisini aynı anda izleyebileceğimizi düşünmüyorum. Hatta Kerem dışında Yunus'u bile menajeri direk yurtdışı yapsın diye zorluyor.Sanırım uzun zaman sonra ilk defa aynı anda bu kadar formda 2 kanat oyuncumuz olacak. Kerem & Yunus ikilisini sabırsızlık ile bekliyorum
Kerem gider reis. Gitmeli de ztnSanırım uzun zaman sonra ilk defa aynı anda bu kadar formda 2 kanat oyuncumuz olacak. Kerem & Yunus ikilisini sabırsızlık ile bekliyorum
Renkatş Aynen Öyleeee Haklısın Hemde ÇoookBonservisi Adana'da olsa ve almaya kalksak, en az 20 isterlerdi.
hosgeldınRenkatş Aynen Öyleeee Haklısın Hemde Çoook
Ben Galatasaraylı Has Deli Cimbomlu Batmanlı Yaşım 28 Doğuma Büyüme Batman Burayı Sevdim Burası Çok Güzelhosgeldın
kimlerdensin
Memnun oldum hosgeldınız yenı uye kaydı icin @Hayri Cund a msj attınız mıBen Galatasaraylı Has Deli Cimbomlu Batmanlı Yaşım 28 Doğuma Büyüme Batman Burayı Sevdim Burası Çok Güzel
Memnun oldum hosgeldınız yenı uye kaydı icin @Hayri Cund a msj attınız mı
Twitter hesabına attım ♥ Ve Sağolsunlar İlgilendiler Allah Razı OlsunMemnun oldum hosgeldınız yenı uye kaydı icin @Hayri Cund a msj attınız mı