- 18 Temmuz 2009
- 82.186
- 240.265
- 5.263
Bizdeyken bu adamı öven 3-5 kişiydik.
Herkes 5 para etmez diyordu.
Şimdi niye gönderdik oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizdeyken bu adamı öven 3-5 kişiydik.
genc diyebilecegimiz bir genc oyuncumuz. sinan gumus gibi 'genc' degil mesela.
@Danyal Artemis Serhanın elinden tut biraz desteğe ihtiyacı var gibi. Danyala bırak kendini dedim.
Hazırlık maçlarında gayet iyiydi bence. Söylediğinde haklılık payı var ama yine benim söylediğime çıkacak. Morutan gelince formayı alamayacağını düşündüler ve bu sebeple kiraya gönderdiler. Kötü olmadığını biliyorlardı ve biraz daha kendini geliştirin dediler. Morutan ı iyi bir fiyata satabilirsek yerine Yunus u koyarız dediler ama evdeki morutan çarşıya uymadı.Kalsaydı bu içmeyi saglayamayabilirdi.
Buyuk takımda oynamak o baskıyi kaldieabilmek kolay değil. Bu doğru yönetilmezse çok çok yetenekli oyuncuyu böle kaybedersin. Olması gerektiği gibi oldu bana kalırsa. Morutan da kötü oyuncu değil. Bu adamlarin kendini gösterebilmesi için ideal şartlarin oluşması sağlıklı bir yapının kurulması lazım sadece.
GscimbomMobile
Karanlıktan korktuğun doğru mu ya ilginç geldi o ne öyle çocuk gibiSerhan konusunda kafamda hala soru işaretleri var tutturacam az kaldı
GscimbomMobile
Yunusu alıp Morutan ı gönderelim ads yeHazırlık maçlarında gayet iyiydi bence. Söylediğinde haklılık payı var ama yine benim söylediğime çıkacak. Morutan gelince formayı alamayacağını düşündüler ve bu sebeple kiraya gönderdiler. Kötü olmadığını biliyorlardı ve biraz daha kendini geliştirin dediler. Morutan ı iyi bir fiyata satabilirsek yerine Yunus u koyarız dediler ama evdeki morutan çarşıya uymadı.
Kim dedi onu karanlıkta da tutturuyorum elimdenKaranlıktan korktuğun doğru mu ya ilginç geldi o ne öyle çocuk gibi
Onur dedi işte ben ne anlatıyorum 2 saattirKim dedi onu karanlıkta da tutturuyorum elimden
GscimbomMobile
Yanlış bilgi Serhanim ışık sevmeyen adamım benOnur dedi işte ben ne anlatıyorum 2 saattir
AaauuwwwwwwYanlış bilgi Serhanim ışık sevmeyen adamım ben
GscimbomMobile
Yok aynı noktadayız seninle ama morutan ın bu kadar etkisiz olabileceği veya kesik yiyebileceğini tahmin edemediler. Öyle ki takımda kalsa en fazla süre alan oyunculardan birisi olabilirdi bu sezon. Yoksa gitti kendini yetiştirdi vs olumlu bakılacak yönleri. Bir artısı da şu oldu. Bizdeki tek bir kötü performansında eleştiriler daha kötü yapabilirdi. Şimdi ise kendini ispatladığı ligde yapabilecekleri görüldüğü içşn daha fazla kredisi olacak.Yunusu alıp Morutan ı gönderelim ads ye
Gençlere sans verilmiyor demek yanlış olur Kerem gercegi var elimizde. Bu Rumen leri fcok iyi topçu tutar sizde diye kakaladilar dediğin gibi kendi yetiştirdiklerimiz (ümidi kestiklerimiz değil yanlış olmasın) sans alsın diye kiralandı.
GscimbomMobile
Elinden tutacak mısınYanlış bilgi Serhanim ışık sevmeyen adamım ben
GscimbomMobile
Morutan gelmeden önce vermiştik Rize'ye Yunus'u zaten. Gitmek istese gitmişti.Hazırlık maçlarında gayet iyiydi bence. Söylediğinde haklılık payı var ama yine benim söylediğime çıkacak. Morutan gelince formayı alamayacağını düşündüler ve bu sebeple kiraya gönderdiler. Kötü olmadığını biliyorlardı ve biraz daha kendini geliştirin dediler. Morutan ı iyi bir fiyata satabilirsek yerine Yunus u koyarız dediler ama evdeki morutan çarşıya uymadı.
Elinden tutacak mısın
kerem yunus kanatları önlerinde net bir targetmanla iş yapar mıYunus konusunda eleştirilecek transfer Barış olabilir. U21in açık ara en iyi oyuncusuyken biz üzerine gitmedik, kendisinde yerli oyuncularda olmayan fizik kalite var ve önem verilse iyi yerlere gelebilir.
2021 ağustosta Barış değerliyken Yunus u21 kadrosuna bile giremiyordu, 2022 haziranda Barış değersizleşti Yunus A Milli oldu gerçi Barış da şans bulamamasına rağmen A milli seviyeye çıktı.
Yunus benim için özel bir yetenek olsa da Barış da değersiz bir oyuncu değil. Yine de 2 milyon euro olarak bakarsak çok verdik ama taksitli 21 milyon TL olarak bakarsak kabul edilebilir bir transfer oldu.
Ligin açık ara en potansiyelli kanat rotasyonu bizde şu an, iyi bir hoca koymak gerekiyor şimdi bunların başına. Kerem satılırsa da net bir yabancı lazım mentörlük de yapabilecek.
Hea?kerem yunus kanatları önlerinde net bir targetmanla iş yapar mı