#11 Yunus Akgün

arti olarak, kanimca oyun karakteristigi *tipoloji olarakta yunus cok ozel ve digerlerinden farkli oldugunu dusunuyorum.
ispanya da bu tuun saglak olanlari bol cikar da onlarda bile solak zor oluyor. biz altyapi olarak ilk emre den bugune solaklari benzer/yakin tipolojilerde cikariyoruz. bu da ilginc buldugum denklem.

Ben yunusu bokladigim zaman da aynı fikri savunuyordum yunus potansiyel olarak hepsinden çok öndeydi zaten sadece özgüven gerekiyordu..Bu sezon bilhassa 2 yöne de topla hareket edebilmesi çok hoşuma gitti repertaurini gelistirmis .. Sol ayağının dışıyla adam gecebildigi gibi dümdüz sağdan da gidebiliyor bu da rakip defanslari oldukça zorluyor..Bir de sutu da gelişti sıfıra inip orta da açar soluna çekip sut da çeker bir kanat oyuncusu için büyük avantaj

20220605_095941.webp

hep inandık, hep güvendik, hiç şüphe etmedik yeteneğinden. @Melih Sönmez
La Masia'dan çıkan her adam Messi mi oluyor? Bazı adamlar olur, bazısı olmaz. 20 küsur yaşında adamı da kimse zorla çalıştıramaz. Bunun yaşında bebeler ŞL'de maç alıyor, bu arkadaş Türkiye Kupası'nda top isteyip sorumluluk almaktan bile kaçıyor. Onyekuru bunun yaşında bize şampiyonluk kazandırıyordu, bu arkadaş Adana Demir'in bile ilk planları arasında yer almıyor. Her oyuncu için sistemi, ülkeyi, antrenörleri boklamanın lüzumu yok. Bu kadar üstüne yatırım yapılan oyuncu şimdiye kadar parlasa 10 kere parlardı, Galatasaray'ın mazisi zamanında büyük potansiyel gösterip Sedat Ağçay kadar kariyer yapamamış yüzlerce ''süper yetenek''le dolu.

bruh

Keremi sat yunus yerine geçsin. Diğer tarafa skorer yabancı alınsın. yedeği muric olsun. 10 no da oynayabiliyor muric hem

yunusa + berk kizildemir ve yasin cekirgeyi ekleyelim

kerem ve yunusun arasında sneijder kalitesinde biri olsa

Geri
Üst Alt