- 27 Ocak 2010
- 139.602
- 105.984
- 5.648
başakşehir'de alır zamını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
veya böyle
yapması.İyi para değil komik bir para. Kulübünün borcunun olması ilk 11 olması beklenen bir oyuncusunun Mertens’ten 100 kat daha az kazanması gerektiği anlamına gelmiyor. Mertens’i bırak benden de az kazanıyor, bir sene çalışsa ev alamaz. Bu oyuncu nasıl motive olacak? Her mesleğin bir standardı var, işinize gelse de gelmese de bu iş böyle..İşte bu mantık çok tehlikeli. O zaman sözleşmeler ne için var. Gayette hak, gayette iyi para. Ortada performans da yok. O zaman herkese 3-5 milyon EURO dağıtsın kulüp. Kurdan da haberiniz yok, borçtan da.
Yunus'un Galatasaray performans özeti:
Heba ettiği pozisyonlar/toplar sonrası nefesini içine fııııssssp diye çekerek tepki vermesi, alt dişleriyle üst dudağını ısırması, kafasını eğip pası atan arkadaşına böyleveya böyle
yapması.
En azından istikrarlı koçum.
Bu kulüp ağlama duvarı değil. ortada çalışma ve verim yok. Sözleşmeyi imzalıyorsan gereğine de uyacaksın. Söylediğinizle de çelişiyorsunuz. Hangi standart öyle bir şey olsa zaten maaşına niye zam istesin. Zamanında ederinde sözleşme imzalanmış. Olay bitmiş. Son olarak size ne kadar para kazandığınızı kimse sormadı. Konuyla ne ilgisi var. Gelir beyannamemizi mi koyalım illa buraya.İyi para değil komik bir para. Kulübünün borcunun olması ilk 11 olması beklenen bir oyuncusunun Mertens’ten 100 kat daha az kazanması gerektiği anlamına gelmiyor. Mertens’i bırak benden de az kazanıyor, bir sene çalışsa ev alamaz. Bu oyuncu nasıl motive olacak? Her mesleğin bir standardı var, işinize gelse de gelmese de bu iş böyle..
Sanane ne yazacağıma sen mi karar vereceksin? Olayın saçmalığını ortaya koymak için söyledim. Neyse, herkesin görüşü kendine diyelim. Bence dediğin normal sözleşmeler için doğru; Örneğin Kerem’e zam yapmazdım ancak Yunus farklı bir durum. Bana göre..Bu kulüp ağlama duvarı değil. ortada çalışma ve verim yok. Sözleşmeyi imzalıyorsan gereğine de uyacaksın. Söylediğinizle de çelişiyorsunuz. Hangi standart öyle bir şey olsa zaten maaşına niye zam istesin. Zamanında ederinde sözleşme imzalanmış. Olay bitmiş. Son olarak size ne kadar para kazandığınızı kimse sormadı. Konuyla ne ilgisi var. Gelir beyannamemizi mi koyalım illa buraya.
Olayı ortaya koymak gibi bir mesajınızı görmedim. Boş mesaj. tabii ki istediğini yazabilirsin. Bende boş olduğunu belirtir geçerim.Sanane ne yazacağıma sen mi karar vereceksin? Olayın saçmalığını ortaya koymak için söyledim. Neyse, herkesin görüşü kendine diyelim. Bence dediğin normal sözleşmeler için doğru; Örneğin Kerem’e zam yapmazdım ancak Yunus farklı bir durum. Bana göre..