#11 Yunus Akgün

Nasıl k keremin kulak çekildi kesik yedikten sonra uçuşa geçti yunus un da uçuşa geçeceğini inanıyorum, ikinci yarı fikstüründe şampiyonluğumuzdaki x faktörlerden biri olacağına inanıyorum.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1673220308429.webp

adam saf yetenek.bu dolunay ona iyi gelecek.zaten kariyer yılı

dönmesi sevindirici , son bölgede bitirici dokunuşları düzelttiği takdirde şans bulacaktır, artık bal yapması gerekiyor...
çalımlarla çizgiye inip çok gol attırabilir.cezasahasında yılan gibi kıvrak.sol ayak plaseleri de iyi uzak köşeye,önceden forvet oldugu için topa vurmayı da biliyor.gerisi mental

Yani yorum yapilacak cok birsey goremedik ancak kusmemesi ve inat edip calismasi, geri adim atmamasi onemli. Bundan sonrasi calismak ve sahada kendini gostermekte.

İcardiye atılan hızlı topta koşuya devam etse Altaydan dönen topu gol yapıcak, dikkat etmeli bunlara.

Maç konusunda da aynısını söylemiştim artık şu amatör kafadan çıkmalı yunus o ihtimali düşünmesi gerekirdi top nasilsa bana gelmedi o vuracak kafasıyla olmaz bu is

hatayspor maçında direk 10 numara başlayabilir. yetenek olarak bence rashica/kerem/barış dahil hepsinin önünde.

rashica kötü bile oynasa boey ile birlikte sağ tarafın dinamizm ve temposu tavan yapıyor. o tarafı bozmak çok mantıklı gelmiyor.

fakat dakika 55 sonrası oyuna girecek ilk topçu yunus olmalı. yunus/yusuf/morutan bu üç solağın üçü de inanılmaz yetenekli. umarım en azından birini adam edebiliriz.

Geri
Üst Alt