#11 Yunus Akgün

inanılmaz bir hayal kırıklığı.

daha beteri yusuf sarı iyi sezon geçirdi adana’da ve kendisinden iki seviye aşağıda.

hırs ve çalışmak özelinde muhtemeldirki sorunları var ve düşünce dibi görüyor. keşke iddia edilen 7.5a satılsın dedirtti maalesefki.

şu ortamda kendisini geliştirmeli en kötü rol oyuncusu olmayı başarmalıydı.

Yetenekli ancak buyuk takim stresi kaldiramiyor. Zor anlarda Barisa bakin buna bakin.

Tekrar kiralayabiliriz bir yere ama cok fark yaratacagini sanmiyorum

Yetenek olarak belki diğer mevkidaşlarında çok daha iyi ama kafa yapısı hala ergen. Bunu erken atlatırsa muazzam bir şeye dönüşebilir.

kerem giderse ins yerli kontenjanini doldurma kabiliyetini gösterir

8 numarada denenebilir cünkü paslari cok iyi, oyun görüsü de fena degil ama fizigi cocuk gibi gelistir kendini artik fiziken, beslenmene dikkat et, güc calis biraz

Dikkatimi çekti maç koptugunda girerse mutlaka skora katkısı oluyor en kötü penaltı alır dün de kereme muazzam bir pas verdi ama sıkıntılı maçlarda yok olup gidiyor

Senenin başında Demirspor performansı nedeniyle rehavet ve bir miktar şımarıklıkla başladı sezona. Mental olarak dağıldı. Devre arasından beri mental olarak geliştiğini gözlemliyorum. İyi bir hazırlık süresi geçireceğine ve önümüzdeki sene çok önemli katkı vereceğine inanıyorum. Arda Güler'den eksiği yok yetenek olarak. Sadece mental olarak güçlü olmalı ve şans bulmalı.

Sezon başında kerem ve kendisinden büyük beklentilerimiz vardı ama aşırı skor odaklı oldukları için top ezip baya linç edildiler.

kerem tıpkı marcao dayağı gibi büyük bir meydan okuma yaparak, o süreçten daha güçlü çıktı.

yunus gördüğüm kadarıyla daha duygusal ve kırılgan, kerem gibi bu eleştirileri bir motivasyon kaynağına dönüştüremiyor.

bunu öğrenip, başarabilirse önü açılır.

Konfor alanından çıkıp ceza sahasına girmeyi öğrenirse keremden daha yetenekli olduğunu düşünüyorum. Oyun içi efektifliğini yükseltmesi lazım. Sağ açıkta pozisyon alıp beklemek onu avrupaya taşımayacaktır.

11 başlamağa devam etse eminim ki daha iyi olucaktı. fakat keremin bu denli içeriye oynadığı yerde sağ tarafa çızgıyı ii kullanan sağ ayaklı bir raşitza daha dengeli olduğu için malesef kendisinden istifade edemedik.
Bence iki hatta üç taraftan bakmak lazım konuya. Hoca, Yunus ve taraftar olarak.

ADS'de müthiş bir sezon geçirdikten sonra geri döner dönmez hepimiz kuşkusuz hem banko ilk 11 oyuncusu hem de ilk 11'deki değişmez 3 yerliden biri olarak gördük Yunus'u.

Aslında fena da başlamadı. Yaz kampında hazırlık maçlarında en dikkat çeken adamlardan biri Yunus'tu hep. Sezon başında da kötü değildi aslında, çok rahat 4-5 gol bulabileceği pozisyonlar vardı, atamadıkça o da panikledi biz de. Ek olarak yepyeni bir takım vardı ortada, sezonun başındaki maçlarımızı hatırlayın zaman zaman birbirinden çok kopuk oynuyordu takım doğal olarak tabi.

Dediğin gibi iki kanat oyuncusunun da içeri kat eden adamlar olmasının da oyunun tıkanmasına yol açması kaçınılmaz. Hatırlarsın Kerem'in de mutlaka kesilmesinden bahsediliyordu bir dönemler.

Ben Yunus'un kesinlikle yerin dibine sokulacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Yetenek olarak ben de Kerem'den önde görüyorum, ama Kerem'in çalışma azmi hırsı ve kendini geliştirme isteği epey fark yaratıyor 3 senedir.

Önümüzdeki sene üç kulvarda oynayacağız Yunus'a da mutlaka ihtiyacımız var. Burada can alıcı nokta işin tamamen Yunus'un kendisinde bitmesi olacak, hayvan gibi çalışmaya devam etmeli.

stres bastı,özgüveni düştü.cok kırılgan.bi ara video falan begeniyodu adanademirin,eleştiriler olunca.ergen kafası.büyü artık

kalmalı, kalacaktırda.

Berkan-Muslera-Yunus vs bu isimlerin saha dışındada pozitif farklı etkileri var hele hele Muslera seneye olmazsa işimiz %20 zorlaşır bana göre saha dışı etkenlerden dolayı.

Boşuna gömüyorsunuz gayet de faydalı oldu herif. Sezonu en iyi açan adamdı, 4-3-3 oynamama ısrarı ve sol kanattaki alternatifsizlikten ikinci plana düştü

Önümüzdeki sezonlarda camiamıza büyük hizmetleri olacağına dair azıcık bir şüphem yok

Hazırlık kampında motive ol daha da güçlen yetenekte sıkıntı yok fizik gücü ve temponu arttırman lazım. Seneye rotasyonda olmalı...

Aklı varsa eğer yaz boyunca tatili askıya alması gerekiyor.

Öncelikle kendine bir psikolog ya da yaşam koçu tutmalı. Psikolojik olarak kendini hazırlaması gerekiyor. İster istemez özgüven eksikliği yaşıyordur.

Fiziğini biraz daha geliştirmeli ve kafasını kaldırmasını öğrenmeli. Son kararları çok kötü bunu ayarlaması gerekiyor. Bu çocuğa içe girmeyi öğretmeleri gerekiyor yoksa korner çizgisine götürüyor ayak ters kalınca kitleniyor.

Son olarak bol bol şut çalışmalı. Zaniolo gibi zımba gibi vurmayı ve Bruma gibi plase çekmeyi öğrenmeli.

O zaman kendinden olur.

Geri
Üst Alt