#11 Yunus Akgün

Hazırlık maçlarında Messi ama baskı gelince olmuyor, var böyle adamlar

Her hazırlık kampında messi gibi takılıyor kampın yıldızı oluyor yav bu yeni yaptığı bir şey değil resmi maçlarda görürüz normal durumunu
Bu istatistikleri Arda Güler ile aynı süreleri alarak yaptı aslında Yunus da çok büyük potansiyel bir patlama yaparsa acayip seviyeye çıkabilir. Çeviklik ve patlayıcılık üzerine oyun görüşünü de 1 tık ileri atarsa bu sene sonradan girse bile 13-14 gole katkı yapar ama ben daha fazlasını bekliyorum.

Birkaç gol atıp özgüven kazanması lazım. Kendini kanıtlama isteği zarar veriyor dönem dönem. Geçen yılı çok kötü geçirdiği de söylenemez. Takım olarak kötü olunan bir dönemde 11'de olması abartı bir intiba bıraktı ki o dönem Kerem Yunustan da formsuzdu. 6m ödenen Yusuf'un çok daha önünde ve takımda potansiyeli en yüksek yerli.

Bu istatistikleri Arda Güler ile aynı süreleri alarak yaptı aslında Yunus da çok büyük potansiyel bir patlama yaparsa acayip seviyeye çıkabilir. Çeviklik ve patlayıcılık üzerine oyun görüşünü de 1 tık ileri atarsa bu sene sonradan girse bile 13-14 gole katkı yapar ama ben daha fazlasını bekliyorum.

Zaten altyapının en büyük potansiyeli yeteneklide baya ama hiç o potanyeli resmi maçlarda sahaya yansıtamadı şuana kadar.

Nefis top oynadı gerçi geçen sene hazırlık maçlarında da şov yapmıştı sonra düşüşe geçmişti insallah öyle olmaz

Kırması gereken bir eşik var ve bizim takımda o eşeği kıramıyor. Adanada misal bunu çok hızlı bir şekilde atlatmıştı.
Taraftar olarak daha mı etkili olmamız lazım bilmiyorum bu çocuğa özgüven aşılamak gerekiyor.
Yetenekse saf yetenek 17 yaşından beri avrupalı scoutların da sürekli takibinde.

Morutan getir götürünü yapar.

Ligde sonradan girdiği her maç 10 üzerinden 8'lik oynadı ilk 11'de de belki de baskıdan dolayı hatalar yaptı ama biraz daha zamana ihtiyacı var yaşı 22 eğer oyununu doğru yöne çevirebilirse bizde de double double yapabilir inanılmaz bir çevikliği ve patlayıcılığı var umarım bu sene tekrardan özgüven kazanıp yıldız bir performansa çıkar.

Önde olduğumuz her maç 8/10 Luk oynadı gole ihtiyacımız olan çoğu maç da 3/10 Luk oynadı .. Bu çocuğun sorunu net mental kendini burada baskı altında hissediyor

ADS den geldiğinden beri GS ye yakıştıramadğım futbolcudur.

2 gol atıp skor yapsa hem özgüveni yükselip şova başlayacak hem de gereksiz eleştiri yapanlara kapağı takacak.

Baski altinda donuna etmeyi birakirsa basarili olur yoksa asla bu kulubun topcusu olamaz

Dün biraz kafası yukarıda oynadı. Çevre kontrolü falan gösterdi. Umut verici.

Dünya capinda oyuncu olacak yeteneğe sahip tabi çok çalışması lazım 22 yaşında potansiyeli çok yüksek üstüne koya koya giderse bu sene Türkiye'nin en iyi futbolcusu olur .

Önde olduğumuz her maç 8/10 Luk oynadı gole ihtiyacımız olan çoğu maç da 3/10 Luk oynadı .. Bu çocuğun sorunu net mental kendini burada baskı altında hissediyor

TS maçında berabere iken girip penaltı aldırmıştı penaltı dışında da etkiliydi baya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt