Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.454
- 25.976
- 2.808
Kafa yapısını değiştirirse kerem'den bile fazla katkı verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu istatistikleri Arda Güler ile aynı süreleri alarak yaptı aslında Yunus da çok büyük potansiyel bir patlama yaparsa acayip seviyeye çıkabilir. Çeviklik ve patlayıcılık üzerine oyun görüşünü de 1 tık ileri atarsa bu sene sonradan girse bile 13-14 gole katkı yapar ama ben daha fazlasını bekliyorum.Her hazırlık kampında messi gibi takılıyor kampın yıldızı oluyor yav bu yeni yaptığı bir şey değil resmi maçlarda görürüz normal durumunu
Bu istatistikleri Arda Güler ile aynı süreleri alarak yaptı aslında Yunus da çok büyük potansiyel bir patlama yaparsa acayip seviyeye çıkabilir. Çeviklik ve patlayıcılık üzerine oyun görüşünü de 1 tık ileri atarsa bu sene sonradan girse bile 13-14 gole katkı yapar ama ben daha fazlasını bekliyorum.
Sonradan girdiği her maç iyiydi umarım istikrarlı bir performansa kavuşur.Zaten altyapının en büyük potansiyeli yeteneklide baya ama hiç o potanyeli resmi maçlarda sahaya yansıtamadı şuana kadar.
Ligde sonradan girdiği her maç 10 üzerinden 8'lik oynadı ilk 11'de de belki de baskıdan dolayı hatalar yaptı ama biraz daha zamana ihtiyacı var yaşı 22 eğer oyununu doğru yöne çevirebilirse bizde de double double yapabilir inanılmaz bir çevikliği ve patlayıcılığı var umarım bu sene tekrardan özgüven kazanıp yıldız bir performansa çıkar.
Önde olduğumuz her maç 8/10 Luk oynadı gole ihtiyacımız olan çoğu maç da 3/10 Luk oynadı .. Bu çocuğun sorunu net mental kendini burada baskı altında hissediyor