#11 Yunus Akgün

Bu yil onun yili olabilir. Yetenek var. Mental acidan bir adim daha lazim. Ayriyeten karar anlarinda tercihlerini daha dogru yapmali.

Olacak olacak olacak!

Muazzam bi yetenek ama kaptanlık bandını bile almışsın artık,kendini göster oglum

iyki dogdun,bu kadar güzel haritayla coktan fethetmen lazımdı bi yerleri.neyseki bu sene bişeyler ispat edebilirsin

İyi ki doğdun. Hull maçında defansa yardımı ve gereksiz çalım yerine bakarak oynaması ve pasla topu hızlandırması geçen sene kendisinden göremediğimiz şeylerdi. Geçen sene topu alınca kararını geç veriyor zaman kaybediyordu, Hull maçında hızlı oynamaya çalıştı. Bu sene mental olarakta sağlam kalmayı başarırsa ciddi bir performans bekliyorum kendisinden dar alanda en yetenekli oyuncumuz bence.

Bunca mesaj yazılmış da ''Kaç kurtar kendini'' diyen olmamış!..Gerçi olmuştur belki; her başlıktaki bütün mesajları okumaya dermanım yetmez...

galatasaray'ın necip uysal'ı olma yolunda ilerliyor.

Altyapıdan yetişmiş oyuncu kontenjanı yüzü suyu hürmetine…

Yunus'ta ve diğer altyapı oyuncularımızın %99'unda özgüven problemi olduğunu düşünüyorum. 1'e 1 kalıyorsun dönüp stopere pas atıyorsun. Bizim altyapıda risk alanı dövüyorlar heralde.

Geri
Üst Alt