#11 Yunus Akgün

18 yaşındaki çocuk CL de deplasmanda maçın sonunda oyuna giriyor ama eleştirildiği noktaya bak.

Pes vallahi gerçekten.

sent via GSC

Oyunun doldur bosalta donustugu vakit oyuna aldi Terim, aklin nerede derler adama

Terim’de ender huylandigim, fahis hatasi olarak degerlendirdigim olaydir bu Yunus Akgun’un oyuna girme zamanlamasi

Biri saçına takmış biri 5 dakika kala oyuna girmiş çocuğa alt yapidan olmasa topigine bile ugramazsin demiş hayret ediyor insan elden başka şey gelmiyor maalesef

18 yaşındaki çocuk CL de deplasmanda maçın sonunda oyuna giriyor ama eleştirildiği noktaya bak.

Pes vallahi gerçekten.

sent via GSC
Tabi elestirelecek, elestirilmicek diye bir kaide mi var?

Milettin kanatlarina bak, daha gecen Dilrosun hakkinda bahsediyordun, adam nasil yaldiriyor kanattan, bide bizim korkak utangac geri pas kanatcimiza bak.

Tabi elestirelecek, elestirilmicek diye bir kaide mi var?

Milettin kanatlarina bak, daha gecen Dilrosun hakkinda bahsediyordun, adam nasil yaldiriyor kanattan, bide bizim korkak utangac geri pas kanatcimiza bak.
Eleştir ama saçmalama.

Takıldığımız nokta o.

sent via GSC

Umarim iyi oyuncu olur ama önce o sac yapisi falan duzeltsin. Sac kesimi bile karakteri yansitir. Kendini oldum havasinda olduğunu gösteriyor. Amacin top oynamak karizma yapmak değil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok sacma bir yorum Sanane adamin Tarzindan Adam futbolcu diye Hanzo gibi mi gezicek ortalikta gayette yakisiyor sac stili adama

Saçı 3 numara olsa iyi futbolcu tabi her sabah sakal tıraşı olmak kaydıyla.Sivil hayatında kundura, kumaş pantalon ve gömlek giymesinden bahsetmiyorum bile.Bunları yaptığı takdirde başarılı olacağı kanaatindeyim

Hep kaos futboluna dönünce oyuna giriyor epi topu 5dk..adam gibi 11 başlayacak takım sistemli oynarken bu şekilde garry bile oynayamıyor bakın son 20 dkya

shithead paratoneri gibi konu tbh.

Hoca bunun yerine ali Yavuz'u bilemedin Ahmet'i falan alıp forvete koysa daha mantıklı iş olurdu. Bu çocukların nasıl kazanılacağını hocaya öğretecek değiliz ama yanlıştı be hoca orta sahayı boşaltıp 4 yana kanatla oynamak çok yanlıştı ve boş bir hamleydi

yunusu forvette bi oynatmak lazım.cezasahası cevresinde olunca cok tehlikeli.içeri verkaçla girip,rakibe feyk atarak goller atabiliyo

Beş bilemedin on dakika girip oynayan oyuncuyu eleştirmek, bravo gerçekten büyük yol kat ederiz böyle. Çağlar Freiburg takımında oynarken bir sürü hata yapıyor idi, hocası genç oyuncu hatalar ile gelişecek minvalinde bir açıklama yapmıştı.

Orta açmayıp geri pas vermek genç oyuncu olmanın hata yapma kafası. O hatayı yapacak ki öğrenecek bir daha öyle yapmamayı.

Beş bilemedin on dakika girip oynayan oyuncuyu eleştirmek, bravo gerçekten büyük yol kat ederiz böyle. Çağlar Freiburg takımında oynarken bir sürü hata yapıyor idi, hocası genç oyuncu hatalar ile gelişecek minvalinde bir açıklama yapmıştı.

yav hata da yapmadi ki adam sol ayaklı sağ kanattan içeri duzgun kesemem diye düşündü ki önünde 3 adam vardı döndü linnese verdi.
mehmeti zaten sevmem de bu kadar fail bir yorum beklemiyordum

Saçı nasıldı

Bir tam mac yapsin da ondan sonrs yorum yapalım. Kupada tam mac oynar saniyorum. Ozan atalay yunus falan cok degerliler özellikle suan.

yav hata da yapmadi ki adam sol ayaklı sağ kanattan içeri duzgun kesemem diye düşündü ki önünde 3 adam vardı döndü linnese verdi.
mehmeti zaten sevmem de bu kadar fail bir yorum beklemiyordum
Yahu hata yapsa bile genç oyuncu hata yapa yapa gelişecek. Gelirsin orta yapmalıydı dersin kabul ama neyin kafası ne yahu? Robot musunuz arkadaş kendi hayatınızda hata yapmıyor musunuz, asıl böyle bir düşünce neyin kafası?

Geri
Üst Alt