Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikidir girdiği maçlarda pres yapıyor,buna kimse dikkat çekmemiş18 yaşındaki çocuk CL de deplasmanda maçın sonunda oyuna giriyor ama eleştirildiği noktaya bak.
Pes vallahi gerçekten.
sent via GSC
Tabi elestirelecek, elestirilmicek diye bir kaide mi var?18 yaşındaki çocuk CL de deplasmanda maçın sonunda oyuna giriyor ama eleştirildiği noktaya bak.
Pes vallahi gerçekten.
sent via GSC
Eleştir ama saçmalama.Tabi elestirelecek, elestirilmicek diye bir kaide mi var?
Milettin kanatlarina bak, daha gecen Dilrosun hakkinda bahsediyordun, adam nasil yaldiriyor kanattan, bide bizim korkak utangac geri pas kanatcimiza bak.
Cok sacma bir yorum Sanane adamin Tarzindan Adam futbolcu diye Hanzo gibi mi gezicek ortalikta gayette yakisiyor sac stili adamaUmarim iyi oyuncu olur ama önce o sac yapisi falan duzeltsin. Sac kesimi bile karakteri yansitir. Kendini oldum havasinda olduğunu gösteriyor. Amacin top oynamak karizma yapmak değil.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orda iceri atmak varken geriye pas vermek neyin kafasi ya? Bide kanat futbolcusu olacaksin, kanat futbolcusu bu kadar korkak olmaz.
Beş bilemedin on dakika girip oynayan oyuncuyu eleştirmek, bravo gerçekten büyük yol kat ederiz böyle. Çağlar Freiburg takımında oynarken bir sürü hata yapıyor idi, hocası genç oyuncu hatalar ile gelişecek minvalinde bir açıklama yapmıştı.
Saçı nasıldıBeş bilemedin on dakika girip oynayan oyuncuyu eleştirmek, bravo gerçekten büyük yol kat ederiz böyle. Çağlar Freiburg takımında oynarken bir sürü hata yapıyor idi, hocası genç oyuncu hatalar ile gelişecek minvalinde bir açıklama yapmıştı.
Yaptırmak istiyorum da benim kuaför beceremiyor.Saçı nasıldı
Yahu hata yapsa bile genç oyuncu hata yapa yapa gelişecek. Gelirsin orta yapmalıydı dersin kabul ama neyin kafası ne yahu? Robot musunuz arkadaş kendi hayatınızda hata yapmıyor musunuz, asıl böyle bir düşünce neyin kafası?yav hata da yapmadi ki adam sol ayaklı sağ kanattan içeri duzgun kesemem diye düşündü ki önünde 3 adam vardı döndü linnese verdi.
mehmeti zaten sevmem de bu kadar fail bir yorum beklemiyordum