#11 Yunus Akgün

Son dakikada ayakta kalıp topu alması çok hoşuma gitti, sanırım artık yere daha sağlam basan bir Yunus izleyeceğiz

Umarım verimli olur. Yine sıkıntı şu sağ kanadın asıl sahibi bence Barış Alper olmalı onun getirdiği enerjiye çok ihtiyacımız var onun haricinde Ziyech Okan Hocanın çok sevdiği ve sadece sağ kanatta kullandığı bir oyuncu böyle olunca Yunus sağ kanatta çok çok şans bulabilecek gibi değil

Rotasyon icin takim da kalmali

Ama yedek kaldiginda küsmemeli trip atmamali

Bu takim da baris kerem ziyech ve ayrilmazsa zaha gibi kanat oyunculari var ve bunun farkina varmali

Ilk 2 macta az da olsa sonuc olarak süre aldi ve zamanla belki daha da fazla süre bulacak rotasyon da ona göre mental olarak hazir olmali

Olum sen Amerikan futbolu mu oynuyorsun. Vur yav vur çalımlama vur kaleye topla girmene gerek yok VUR!

Bu arkadaşın olayı ne? Zaha’dan, Ziyech’den hatta Yusuf’dan bile önce tercih edilip de oyuna alınıyor? Girdiği oyunların hiç birinde en ufak katkısı bile yok. Kerem’in kankası olması mı meziyeti?

O golü atsa efsane olurdu ama zor pozisyondu

Sahada herkesi çalımlayıp dikine yardırıp gidecek potansiyeli var işte domino taşı gibi kusursuz bir sekans yakalamasi lazim

Kötü de diyemiyorum iyi de diyemiyorum.

Biraz daha tekniğini ön plana çıkarabilse mertens yerine girecek ve o rolü üstlenecek ilk kişi olabilir.

Lakin elde Sara varken 10 no ve Sol kanat ikisini değişmeli oynatırdım saha içinde.

yetersiz , hamle topcusu olacak biri bile degil.
Neden abi. Dinamizmi var adam eksiltebiliyor sürpriz şutlar çıkarabiliyor ve en önemlisi altyapı oyuncusu Avrupa da sana kontenjan açıyor. Yunus takımda hamle oyuncusu olarak kalmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden abi. Dinamizmi var adam eksiltebiliyor sürpriz şutlar çıkarabiliyor ve en önemlisi altyapı oyuncusu Avrupa da sana kontenjan açıyor. Yunus takımda hamle oyuncusu olarak kalmalıdır.

bunlari en son ne zaman gordum hocam , ben izledigimde ayakta duramayan bal yapmayan bi ari
Ne pas yapabiliyor , ne orta acabiliyor, ne basladigi bir askiyonu bitirebiliyor.

bunlari en son ne zaman gordum hocam , ben izledigimde ayakta duramayan bal yapmayan bi ari
Ne pas yapabiliyor , ne orta acabiliyor, ne basladigi bir askiyonu bitirebiliyor.
Oyun devamlılığı yok. Bunların Yunus ta olmadığını söyleyemezsin. Sürekli kenarda olan oyuncu ister istemez olumsuz etkilenir. Biraz özgüvene ihtiyacı var. Bunların hepsini yapabilecek yeteneği var gördük daha önce çünkü.

Oyun devamlılığı yok. Bunların Yunus ta olmadığını söyleyemezsin. Sürekli kenarda olan oyuncu ister istemez olumsuz etkilenir. Biraz özgüvene ihtiyacı var. Bunların hepsini yapabilecek yeteneği var gördük daha önce çünkü.

hamle topcusu dedigin zaten kenarda bekleyip sonra girecek olan topcu degil midir , ilk 11 icin zaten suan yetersizlerden de yetersiz bana gore. Yani kisacasi ben begenmiyorum hic bir ozelligini ve vasat buluyorum. Senin dusuncelerine saygi duyarim.

hamle topcusu dedigin zaten kenarda bekleyip sonra girecek olan topcu degil midir , ilk 11 icin zaten suan yetersizlerden de yetersiz bana gore. Yani kisacasi ben begenmiyorum hic bir ozelligini ve vasat buluyorum. Senin dusuncelerine saygi duyarim.
Tamam ama 60 ta girmek var bir maç girmeyip bir maç 85 te girmek var. Tabiki hamle oyuncusu. Birazcık özgüven lazım. Hiç oynamasa bile kontenjan için bile kadroda tutarım Yunus u.

İstekli ve hırslı gördüm Zahanın gittiği senaryoda kadroda kanat opsiyonu olarak kalacaktır

Geri
Üst Alt