#11 Yunus Akgün

kesemeyeceği 3'lüden biri giderse kesin olarak takıma monte edilmeli artık. olursa olur suyu olmazsa hamur suyu.

Merkezde denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Barış Alper örneğine bakarsak bu arkadaş fiziksel açıdan neredeyse hiç gelişim kaydetmedi. Fayda alabileceğimizi sanmıyorum.

Teknik anlamda Barışın felan çok önünde fiziksel anlamda gelişim den çok takımda kendine 11 i zorlayarak rol alsa kalite olarak dünyanın aranan oyuncularından olur.

Son 10 dakikalik oyuncu olarak kullanacaksa baska bir takima kiralik gonderip oynasin.

Tamam Yunus un bireysel çalışmaya devam etmesi güzel de ben şeye takıldım bizim takım neden bu kadar çok izin kullanıyor?

Şampiyonlar ligi eleme maçlarımız yok mu bizim hafta içi? Ucunda 30 milyon € dan fazla bir para bekliyor bizi ligde defalarca kez şampiyonluğa bedel 1 kere şampiyonlar ligine katılmak

En azından Tete hiyarindan kurtulduk o olacağına her türlü yunus olsun kulübede . Hem yerli hem alt yapıdan yetişmiş hem de hıyar değil

erasmus yapıp avrupada gördü artık kaçma derdine düşmez topunu oynar burada.

6 senedir futbol oynuyor, 1 gr gelişmez mi bir topcu ya

Sabredilmesine gerek yok. Kesilmesi gerekiyor. Oynadığı oyun anadolu takımları için iş yapar ama asla bir üst seviyede bir oyuncu olmayacak. Yusuf Demir varken formayı hak ettiğini de düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt