#11 Yunus Akgün

Bu cocukdaki potansiyali goremeyen zaten futbol izliyorum demesin.

*Hep *sorunu *ozguvensizlik ve *sure alamamasiydi. *Hep *yetenekliydi
*.kesinlikle -sevgili rahmi .

ilk zamanlardan *eksik buldugum saha ici teknik detay da - fizik *kondisyonu bir tik duzeltirse, onu cok acik vurgusu yapmistim. ara ara asagidaki genel noktalari da degindigim oldu,farkli basliklarda .

acikcasi ne ads ,ne leicester'e kiralik gonderilmesi taraftari degildim.
o donemler de bu baglam da bold yorumum olmustu - mutlak elde tutmaliyiz 11e entegre etmeliyiz babinda .

gec oldu ama guc oldu . . . ben ise ,nacizane daha erken olmasi tarafinda idim <-> ki, *altyapi donemi maclarini yakindan izledigim gunlerden beri defaatle kendisine ve sonraki cikan *emin'e potansiyellerine ve kumaslarina guveniyordum ,<- forumda da ilk zamanlar bolca deginiyordum .

*birini elimizden kacirdik. bunu da daha ilk donemler lazio'ya kaptiracaktik hafizam yaniltmiyorsa *tare yonetimdeyken .
derken zaman gecti, once ads sonra *leicester yapti. <- iyi ki *opsiyon vs aktiflesmedi . skalasi genis ,kumasi klas, yetenegi derinlikli kendi degerimizi beklemedigim sekilde *kadro da tutabildik . <- sahsen saskinim,,,cunku -> ads,leicester derken ,bu kronolojik halka devam eder kanisinda idim. neyseki elde tutuldu , < - bu da planlar dahilinde degildi elbette. ->
burda kismen pay ingiliz ekibinde. kendi degerimizi, yok pahasina elden cikarmayi goze almistik .

velhasil sevgili renkdaslar - degerlerimize sahip cikalim. yunus nice uzun yillar bizi zaferlere tasiyacak kadrolar da emek verecek piril piril bir genc kardesimiz . ilk gunden beri guvenim ve destegimi nacizane mesajlarimla ,idmanlari,maclari kimi zaman yerinde izleyerek gostermeye gayret ediyorum.

hem a takim 11in de ,hem milli takim da uzun vade de bold rollerde gorecegimize inancim ve guvenim - tam .

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
Kafası sadece oyundaydı ve kendini buldu. Barış ve Kerem gibi top kaybı da yapacak bir oyun tarzı yok.

barışın bomboş top kaybı yok

ne alaka barış ya

barışın top kayıpları birebirlerde kaybederse oluyor genelde
ama onun takıma bir eksisi yok

her ikili mücadeleyide kazanamaz zaten

öyle top stop ederken yada pas atarken bomboş kaptırmaz barış kolay kolay

kolaylıkla barışı sola yunusu sağa atabilirdi hoca

ama 3 maçtır bir şeyler deniyor ve dokunuşu çok belli

yunusun performansında hocaya da pay vermek lazım

Solda oynadigi zaman ice girip oynamasi daha kolay

Cizgi tamamen jacops’a kaliyor koridor halinde

Baris’in arkasinda kaan oynadigi icin baris da cizgi’ye ayak basiyor

Kaan ise ayni sekilde ice giriyor

Basin toplantisinda bundan bahsetti hoca

Cok degerli bir performansi var yunus’un

50 yıldır görülen 1 gerçek

gs'de rotasyon topçusu olur fazla olmaz
teşekkürler dolphin whiteday

bu performansını sürdürmen dileğiyle...
rose.gif

Alper adminle özelden sohbet ediyorduk biraz önce her maç sonu 5-10 dk mutlaka konuşuruz.

Bana ne söyledi dersiniz? Onlarca üye isminin Yunus olması için özelden mesaj atıyormuş. inanabiliyor musunuz?? VE söylediğine göre bunların bazıları forumun ileri gelenleriymişş..

Yunus Vural
Yunus Duvar
Yunus Karakoç
Yunus Yunus Abi
ve Yunus Yıldıırm

Sağ kanatta oynamak çocuğu bitiriyormus resmen sürekli sola calim denemesi yapıyordu. Şimdi tahmin edilemiyor birde dar alanda etkili olması verkac yapması vs. güzel kesitler izlettirmeye başladı aslan parçası inşallah performansı artarak devam eder.

Ulan herkes herkes sallarken destekledim diyor kim salladı bu herife
Her zaman savunduğum futbolcuların başında gelir üstat
Hem Leicester'a hem Adana'ya giderken bile gitmesin kalsın demiştim
Hep ümitliydim. Hâlâ da ümitliyim
Çok daha iyi hale gelecek bundan da eminim

Sağda bu kadar faydalı olmuyor sol kanada geçince sağdaki gibi topu sola çekip şut/orta açma ezberine kaçmadığı için yeteneklerini daha verimli kullandı. Böyle devam aslan parçası

barışın bomboş top kaybı yok

ne alaka barış ya

barışın top kayıpları birebirlerde kaybederse oluyor genelde
ama onun takıma bir eksisi yok

her ikili mücadeleyide kazanamaz zaten

öyle top stop ederken yada pas atarken bomboş kaptırmaz barış kolay kolay
Bitiremediği her pozisyon top kaybı ve her maç top kayıpları yapıyor.

Geri
Üst Alt