#11 Yunus Akgün

sağ tarafa atalım gene aynı eleştirileri alır. yunus kapalı savunmaya, büyük takımda hep vasat bi kanat oyuncusu olarak kalırdı. ama hoca sola attı ve muhteşem bi pres oyuncusuna, kanat-forvete dönüştü. futbolda fizik önemli, teknik de önemli. barış alper aptal bi savunmacıya karşı 90 dakika çırpınırken yunus çok daha tecrübeli herifi maymun etti adeta. bunu sağa koy osterwolde'ye karşı gene yapamazdı. bu da işte hoca başarısıdır, yiğidi öldür hakkını yeme.

ayrıca herif kısa-pırpır diye zayıf filan anlamına da gelmez. izbandut gibi heriflerin içinde bütün maç boyunca hep diri kalabilen yegane adamdı. yazın milli takım gereksizliğine rağmen iyi çalışmış, iyi bakmış demek ki kendine. teknik olarak bize en güzel günlerini yaşatıyor, inşallah özgüveni de fulleyip bambaşka bi oyuncu olur.

Bugun hem sara hem osimhen yuzde yuzluk asistini yediler cocugun neyse ki kazandik maci ve takimin en iyi oynayan oyuncusu yunus akgündü

Yerli oyunculari hep zaman savundum her zaman da savunurum.Az paraya oynayip cok is yapan bu ulkenin evlatlarina hakaret edenler sadece, bir mac uzerinden gomenler utanacaklar.Cocuk antep ve rize maclarinda hatasiz ve dogru oynamış ama bugun ki mactan once daha takima gelisi 10 gun olmamis sallai oynasin diyenler vardi. neyse ki yunus oynadi ve gercek mana da biz yunus akgünü bugün kazandık.Özelestiri yapıp maymun istahliliktan kurtulmadigimiz surece yarin yunusa ve baska yerlilere de yine ayni muamele yapilir.

Goruyoruz 100 milyonluk adam karsi karsiya topa nasil vuruyor.O pozisyonda varsay ki osimhen getirdi yunus o vurusu yapti sosyal medya da burda orda yunusun ne anasi ne bacisi kalirdi

Yunusa idareten oyna su transfer gelince zaten yedeksin moduna sokarsan performans bekleyemezsin.Bunu yapmak gerizekalilik falandir o yuzden bugun yunusa guvenen okana da helal olsun.

Yunusu bugun cok övdük umarım bundan sonra da yuzumuzu kara cikartmaz.

Uzun süre sonra Arda gibi top saklayıp basit oynayan bir yerlimiz oldu. Futbol bu işte aslanım benim basit oynadın mi işler kolay. 60m den topu hep forvete yollayayim da yapmadı sürekli kısa paslı basit oynadı. Patlayıcı hızı da var. Ayrıca beni en sevindiren şey böyle bir maçta 101dk sahada kaldı. Eski yunus 60 da elini beline götürürdü. Bence doğru pozisyonu bulduk. İlk yari bir ara sağdaydi o zamanda etkisizdi. Ne zaman sola gecti o zaman ivmeli sekilde arttı performansi mac icinde

Ilk 11 basladigi rize macindan önce yunus’a hangi pozisyon da oynamak istedigi sorulsa sag acik da oynamak istedigini söylerdi bence topu soluyla iceri cekip sut atmak icin

Ama rize macindan bu yana sol cizgi de oynamasina ragmen mobil sekilde kullaniyor hoca ve ice giriyor

3 mactir görevini iyi bir sekilde yerine getiriyor

Özgüvenli oynadigi icin bence artik kendisi de ikna olmustur

Oynadigi pozisyondan memnun oldugunu düsünüyorum cünkü zevk almaya basladi

Ilk 20 dk pek ortada yoktu sonradan acildi ve gayet iyi oynadi tebrik ederim.
Szymanskinin kayarak seni düsürdügü anda yerde kivranman gerekiyordu bunlari ögrenmen lazim

Bernando Silva'dan daha iyi oynadı, orta sahaya verdiği destek ile iyi oyuna etki etti umarım böyle devam eder.

77.dakika da kendi getirdiği pozisyonda çağlara attığı bacak arasına ne demeli

Mübarek romario musun phil foden misin bu nasıl bir soğukkanlılık

Birde gol olsaydı o pozisyon fecaat birşey olacaktı da sağlık olsun ama ben gol olmuş sayıyorum onu

Ilk golde Ismail'in karsisinda Torreira'ya indirdigi top güzeldi. Ikinci golde de güzel orta yapti Osimhen'e. Büyük katkisi oldu.

saka maka 2024 model emre colak olacak gibi

kerem ve zahadan sonra top kayiplari hemen hemen kesildi sol kanatta

takim ani geri dönüslerle karsi karsiya kalmiyor

Geri
Üst Alt