#11 Yunus Akgün

Beni tabiri caizse g** etti performansıyla. Asla beklemiyordum böyle bir yükselişi. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Umarım dönemsel bir performans değildir de, kendisi ve GS adına yeni bir sayfanın başlangıcı olur bu sezon.

Allahını sevdiğimin aslanı sen olmasan bu takım boşş bomboşşş hemde

Her zaman inandım sana het oynamadığında Yunus neden oynamıyor dedim her gidişinde üzüldüm. Nasip şimdiyeymiş.

Ne yapin edin su cocugun aptalca sekilde ceza almasini engelleyin.Sara ile birlikte takima muthis tempo katiyolar. Muhakkak olmali bejeke macinda.
Boyle devam aslanim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müthiş oynuyor, bana göre en iyi performans aldığımız oyuncumuz.

Performans açısından takımın en iyi oyuncusu 1 aydır. Az biraz futboldan anlayan 8taş'lılarda bunu bildiği için ceza alması için yükleniyor.

Başkan denilen utanmaz herif merak ediyorum lazla hiç konuştuğu yunus icin

Geriyede cok calisiyor en olumlu yönlerinden biride bu bence, bu sezon okani kurtarmaya yemin etmis

Gerçekten çıktığı seviye çok iyi, Barış 'dan da Kerem 'den de çok farklı bir oyunu var. Eğer bu düzende devam edeceksek kanat bekten çıkarıp Mertens yerine ortada daha serbest rolde kullanmaktan yanayım

Hücumda Mertens 'e göre çok daha fazla şey verebilir işin açıkçası

3 golle Avrupa Liginin gol kralı Yunus, bunun haricinde benim gördüğüm kadarıyla Lyon 'dan Cherki, Ajax'dan Firtz-Jim gibi 1-2 oyuncuyla beraber doğrudan maçın gidişatını değiştiren 2-3 oyuncudan biri

1729704051591.webp

Messilik yaptı primeını yaşıyor

Geri
Üst Alt