#11 Yunus Akgün

messi'nin jübile gününde işte veliahtım diye youtube skills videosunu tribünlere göstereceği oyuncu.

Hoca taktik degisgtirmiyor, 3-5-2 neden oynamiyoruz diyenler simdi de neden kanat bek oynadi diyor...

Basarilarin daim olsun, seni olmayan seylerden PFDK'ya sevk edenler dusunsun

Hoca taktik degisgtirmiyor, 3-5-2 neden oynamiyoruz diyenler simdi de neden kanat bek oynadi diyor...

Basarilarin daim olsun, seni olmayan seylerden PFDK'ya sevk edenler dusunsun
Niye hoca 3-5-2 oynayınca yunus kanat bek oynasın diye bir madde mi var tüzükte. Yunusun kanat bekte ne işi var. Zar zor 3-5-2 ye geçti bu sefer de bu saçmalığı icat etti. Rahat yok bize

Ne Yunus ne Barış kanat bekte falan harcanacak topçular değil. İkisinin de yeri hücum. Yalnız takımda tek bek vardı o da sakatlandı dolayısıyla idare etmek durumundalar

Hala hayalimdeki zirveye ulaşmadı.
Kafasını kaldırmalı, sakin kalmalı ve daha cüretkâr daha tehditkâr olmalı. Arda'nın bizdeki ilk golü gibi topun yavaşca kaleye gittiği goller atabilir.

kanat beki yapmaya çalışırsak kendisine yazık ederiz bence. dün hamal gibi koşturduk herifi paso.

illa 3-5-2 oynayacaksak;

barış yunus torr sara sallai

şeklinde sağ iç veyahut sol iç olacak şekilde oynamalı.

kanat beki yapmaya çalışırsak kendisine yazık ederiz bence. dün hamal gibi koşturduk herifi paso.

illa 3-5-2 oynayacaksak;

Sol iç veya illa 3 4 1 2 olcaksa o 1 de olur Yunus. Jakobs u nereye yazdın

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sallai'nin yerine sol kanat beki de olabilir. apokerim'in yerine 3lünün sol stoperi de...
Ben sol stopere yazıyordum Jakobs u ama dünkü maçtan sonra biraz çekiniyorum. Bence sol kanat bek daha güvenli ve uygun olur.

Ben şöyle bir şey yaptım kral. Saygılar.
6645ce71c78c9fc9f7237fa78840311d.jpg

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yeteneği kanat bek oynatmak yasaklanmalı kulüp tüzüğüyle

illa 3-5-2 oynayacaksak;

Bernardo silvanin kanat bek oynadığını düşün işte herifin bizdeki rolu birebir aynı

Geri
Üst Alt