Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.309
- 60.174
- 3.473
tek maç kötü oynama hakkı yok bu tüketme meraklısı hırbo seyirciyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne topçu yavAnkara Messi
Niye hoca 3-5-2 oynayınca yunus kanat bek oynasın diye bir madde mi var tüzükte. Yunusun kanat bekte ne işi var. Zar zor 3-5-2 ye geçti bu sefer de bu saçmalığı icat etti. Rahat yok bizeHoca taktik degisgtirmiyor, 3-5-2 neden oynamiyoruz diyenler simdi de neden kanat bek oynadi diyor...
Basarilarin daim olsun, seni olmayan seylerden PFDK'ya sevk edenler dusunsun
Ne Yunus ne Barış kanat bekte falan harcanacak topçular değil. İkisinin de yeri hücum. Yalnız takımda tek bek vardı o da sakatlandı dolayısıyla idare etmek durumundalar
fast food'a ara verdimkapsalon yedin mi
Sol iç veya illa 3 4 1 2 olcaksa o 1 de olur Yunus. Jakobs u nereye yazdınkanat beki yapmaya çalışırsak kendisine yazık ederiz bence. dün hamal gibi koşturduk herifi paso.
illa 3-5-2 oynayacaksak;
barış yunus torr sara sallai
şeklinde sağ iç veyahut sol iç olacak şekilde oynamalı.
sallai'nin yerine sol kanat beki de olabilir. apokerim'in yerine 3lünün sol stoperi de...Sol iç veya illa 3 4 1 2 olcaksa o 1 de olur Yunus. Jakobs u nereye yazdın
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sol stopere yazıyordum Jakobs u ama dünkü maçtan sonra biraz çekiniyorum. Bence sol kanat bek daha güvenli ve uygun olur.sallai'nin yerine sol kanat beki de olabilir. apokerim'in yerine 3lünün sol stoperi de...
kanat beki yapmaya çalışırsak kendisine yazık ederiz bence. dün hamal gibi koşturduk herifi paso.
illa 3-5-2 oynayacaksak;
barış yunus torr sara sallai
şeklinde sağ iç veyahut sol iç olacak şekilde oynamalı.