#11 Yunus Akgün

Git kendine barış alperi örnek al mertensi örnek al geldiği yeri unutan daha dün erzincanda top koşturup kendisini buralara kadar getiren kulübe sürekli trip atan kerem gibi mentali zayıf herifleri örnek alma öyle insanlarla arkadaşlık kur ama profesyonellik başka kim bilir nası dolduruyon kafanın içini tamam kardeşim hep sen mağdursun

2 ay düzgün top oynayınca havalı liseli ergenler gibi dolaşan topçudan birşey olmaz. Messi 19 yaşında şl de her takımı ipe diziyordu bunun çeyreği kadar hava atmıyordu.
Kendisini takimin yildizi saniyor bu durumda okan hocaninda sucu büyük. Her mac 90 dk oynatirsan hele son maclardaki kötü performansiyla bile 90 dk sahada kalirsa bu kiside havalanir. Cocuk geriye kosmuyor ya cildirdim evde

Kendisini takimin yildizi saniyor bu durumda okan hocaninda sucu büyük. Her mac 90 dk oynatirsan hele son maclardaki kötü performansiyla bile 90 dk sahada kalirsa bu kiside havalanir. Cocuk geriye kosmuyor ya cildirdim evde
Okan burukun hiç bir topçu üzerinde otoritesi yok. Fatih hoca olsa bunu şamar manyağı ederdi

Kulübeye çekilmeli bir süre. Kafayı ve fiziği toplasın. Hocanın en eksik yanlarından biri şöyle aksiyonları çok ağır alması.

ulan takımı sabote etmek isteyen adam sadece o pozisyonda yerden kalkardı bu kadar low zeka olur mu bir profesyonel inanılmaz. Sözde hocası Okan da bunu sakat sakat 10 dakika sahada tuttu ayağına pas filan atmaya çalıştı bizimkiler bu yürüyemiyordu bile. Bu nasıl akıl tutulmasıdır? Bunun bölgesine geçen Jelert de çok daha etkili oldu.

Sakın ha sakın kontrat vermeyin max alacağı hak ettiği para 900 bin euro.

ulan takımı sabote etmek isteyen adam sadece o pozisyonda yerden kalkardı bu kadar low zeka olur mu bir profesyonel inanılmaz. Sözde hocası Okan da bunu sakat sakat 10 dakika sahada tuttu ayağına pas filan atmaya çalıştı bizimkiler bu yürüyemiyordu bile. Bu nasıl akıl tutulmasıdır? Bunun bölgesine geçen Jelert de çok daha etkili oldu.

Sakın ha sakın kontrat vermeyin max alacağı hak ettiği para 900 bin euro.
Bu yunusun amaci uzatmayip bedava transfer olup imza parasi koparmak

Bir kez daha gördük ki kanat pozisyonunda net bir yabancı oyuncu olacak. İki sezon önceki kerem-yunus olayına döndük. Sallai zaten umutsuz vaka.

Kendisine hiçbir zaman net şekilde guvenilmemesi gerektiğini gösterdi. Takımda olmalı mı evet ama kesinlikle net oyuncu olarak değil, forma savaşı veren bir oyuncu olarak. Bu takıma her zaman yabanci net bir kanat oyuncusu lazım. Di maria gibisi..

Yunus’un performansini begeniyorum herzaman yetenekli oldugunu gösterdi bana göre

Ama belirtmek istedigim sikintili bir konu var

Uzaktan tam olarak secemedim ama asirtma denedigi pozisyon dan sonra mertens ve baris’in oldugu tarafa dogru cok antipatik hareketleri vardi

Daha sonra macin özetinde bir kez daha gördüm bu durumu

Eger böyle yapacaksa kendi kaybeder

Bu konu da biraz daha dikkatli olmali cünkü herhangi bir düsüste taraftarin gözüne batabilir bu konu ve kerem’in yasadigi sikintilari yasayabilir

Umarim daha dikkatli olur

Yunus, kadroda saf yetenek bakımından en iyi 2-3 oyuncudan biri. Eskiden fiziksel yönden yetersiz bulurdum, o konuyu da önemli ölçüde halletti çok şükür.

Ancak özellikleri itibariyle full kanat veya kanat bek oynamaya pek uygun değil; defansif sorumluluğu azaltılmalı. En iyisi 3-4-2-1 deki 2 den biri olmalı; dörtlü oynanacaksa 4-3-3 te öndeki üçlünün kanatlarından biri rolü verilmeli; artık tiksinti vermeye başlayan 4-2-3-1 inadına devam edilecekse de Mertens yerine merkezde oynamalı. Her oyuncudan her şeyi bekleyemezsin; zorlarsan bir noktadan sonra yılgınlığa düşmesi kaçınılmaz olur.

Kötüde olsa kızmıyorum çünkü çocuğu hunharca alternatifsiz bırakıp her maç 90 dakika oynatılmasına sebep olan yönetim ve hocaya kızıyorum.

gerekli hücumcu transferleri yapılırsa kendisine kulübe yolu görünür

Mertens'i kesebilecek duruma gelmesi şart

sakatlığı uzun süreli etklieyecek bir şeyse çok kötü olur onun gibi birini alabileceğimiz sanmıyorum devre arası

her an her şeyi yapabilecek bir sporcu

Rakibim mudahalesine ragmen ceza sahasinda ayakta kalmaya calisma isini daha once de yaptiydi. Hemen hemen ayni noktada. Beyon error veriyor. Arti yorgunluk, arti ucret artis istegi falan. Iki sene once Adana'dan geri geldigindeki ben oldum havalarina geri donmus. Yazik. Yani bilmiyorum. Tete'nin, Sallai'nin 2.5 milyon aldigi yerde sirf yerli diye hakettigi parayi alamiyor diye boyle dengesizce isler yapiyorsa, istedigi yere gidebilir.

Niye abi yaa niye normal bir ücretle alternatif olarak sorunsuz bir şekilde devam etmiyoruz.
Yahu dört dörtlük adam değilsin işte.Ciddi eksiklerin var.Üç kulvar var.Bir şekilde forrma bulursun.Kendini hazır tut falan.Abi zor mu bu işler.

İyi bir futbolcunun önce karakteri ve mentali yüksek olur.

Yunus’ta ikiside yok. 1-2 ay önce osimhene el kol hareketi yaptığında notunu vermiştim kendimce.

Aynı kankası kerem, her yönüyle birbirlerine benziyorlar. Bak Kerem benficaya gitti de ne oldu ? 2 ay top oynadı diye herkes messi muamelesi çekti. mentali zayıf olduğu için çakıldı birden. Kasım ayından beri Benfica taraftarı yerden yere vuruyor, son haftalarda formasını da kaybetti orada. Yunus yoluda aynı yol

Geri
Üst Alt