#11 Yunus Akgün

Azıcık top oynayınca ne oldum delisi oldu, bir afra bir tafra, klasik Türk futbolcusu işte ne bekliyorsun ki, umuyorum güzel bir bonservis ile uğurlarız kendisini

Şımardığı falan yok, suçlu kendisi de değil, ana plan oyuncusu değildi, ana plan oyuncusundan fazla katkı verdi şu ana kadar, var mı rekabet edeceği adam, her maç oynasın Barışla Yunus sonra bunlar suçlu olsun

İkisi olmasa Sallai denilen adam altı pastan kalecinin kafasına şut atmaya devam ederdi 1 gol 1 asistle de takılırdı

Aynen bu da gitsin

Baris ve Yunusu yedege gönderebilecek adam olsa ve bu ikiliye arada bir yedege cekme lüksü verse, böyle düsüsleri yasamazdi bence kendisi.

Adam daha Ocak bitmeden gecen sezon Leicesterde yaptigi mac sayisini simdiden gecmis. Böyle kisa zamanda bu kadar yogun ve fazla oynamaya alisik olmayan adami portakal gibi sIkmamaliyiz.

İyi oyun kötü oyun değil mesele bakın sezon başından beri yunusu nasıl yüceltti taraftar ama pozisyonlardan sonra yaptığı el kol hareketleri falan normal değil bu şekilde takımdaşlık falan olmaz şu şekle giren birine kimse saygı duymaz takımda

Hoca hoca olsa idareci idareci olsa alır 2 tane yabancı kanat koyar kenara bekle şimdi 2026 sonunu derdi, maharet burada ortaya çıkıyor. Sezon başı Galatasaray kendisine şans vermese İtalya'da küme düşmemeye oynayan takımda 500-600 bin euroya sürünüyordu.

Bu maçtan sonra kesik yemesi gerekiyor. Kendini göstermek piyasasını arttırmak için çok bencilce oynadı. Gol olabilecek ciddi pozisyonları pas vermeyerek veya çalım atmaya çalışarak harcadı. Yeteneklerinin yetersizliğinden dolayı kötü oynayan Berkan gibi oyunculardan farklı olarak, Yunus Art niyete varan kötü tercihler yaptı.

Takım bu sene liderse yunus sayesinde,okan hoca gibi hemen futbolcu kusturmeye bayılıyor bizim taraftar.mertens yerine yunus oynasa kanada da iyi bir futbolcu alınsa her şey değişecek.

Fenerbahçe ajanı menejerini bıraksın, kafası yerine gelir.

hoca önce Yunusa gidip derdin ne sıkıntı ne demeli - sonra yönetime gidip konuşun halledin demeli.

bir sorunu var saha dışnda 3 haftadır bu bariz.

Performans sorun değil, düşer kalkar.
Sorun net hal ve hareketleri.
Boş pozisyonda iki net adam var topun dibine giriyor.
Osimhen buna bir şey söyledi denizli horozu gibi vücut hareketlerindeki diklenme.
Bir kere olsa anlayış gösterirsin, iki kere olsa hata dersin ancak 3 maç üst üste oluyor bu.

Halı sahada arkadaşlarıyla ma yapıyor zannediyor.

Maçta karşı takım oyuncusuna baba diye konuşuyor.

Sahada ne yaptığını anlamıyorum vallahi top ona gelince izlemeyi bırakıyorum artık.

ufaktan bi "hayırdır gardaş bi sıkıntı mı var" şeklinde konuya giriş yapılmalı kendisine.

Yeni farkettim Osimhen'e el kol kas goz yapmis sacma sapan aşırtma vurusu denemesinden sonra.. oglum bu cocuk ciddi mi? Daha 2 ay once nasil gondeririz diye dertleniyorduk, 5 mac iyi oynayinca Osimhen'e laf atacak hale mi geldi bu?

Sampiyon ekipte katkisi olsa ne yapar acaba?

Insallah yedege gecer bir ay da anlar bazi seyleri, Okan hocada o cesareti bulur umarim..

Namussuz şerefsizim ki Messi olmanın önünde tek 1 engel kalmıştır

Topkaybıoğlu ile kankalık dozajını azalt da az Barış'lan takıl onu örnek al

siz kafayı yemişsiniz yaw yok şımardı yok karakteri bozuk adam değil vsvs.

ulan herif sezon başı rotasyon topçusuydu, eşşek yüküyle maçını taşıdı messi ilan ettiniz, çocuğu 1 maç bile dinlendiremedik

şimdi 3-4 maçtır düşünce bi ihanetle suçlamadığınız kaldı

bu kadar uç noktalarda takılmamak lazım, yunus messi değil,, şımarıkta değil - gs altyapısından çıkan gsyi seven ve her zaman rotasyonunda olması gereken faydalı bi topçu

Geri
Üst Alt