#11 Yunus Akgün

Bir de şunu söyleyeyim;

Lige bakıyorum; mevkiden bağımsız, Yunus ve Barış ile kıyaslamak için kantara koyabilecek tek bir yerli oyuncu göremiyorum, hatta yabancıları da dahil etsek bile kaç futbolcu sayabilirsiniz ki Allah aşkına?

Hocaları omuzlarına pervasızca yük bindirmesine rağmen enerjilerini son raddesine kadar sahaya yansıtıyor, üstüne şapkadan tavşan çıkararak pek çok maçı kurtarıyor çocuklar. Artırıyorum, kadroda onlara eşdeğer gördüğüm tek futbolcu Sara...Sonra birkaç gol kaçırdı diye Barış' a, sahada takım arkadaşına yan baktı filan diye Yunus' a sarıyor elalem ki o takım arkadaşı dahi bunu dert etmiyor, üzerinde durmuyordur muhtemelen...
Barış Sara osimhen yunus
Bu 4 lü sayesinde diğerleri başarının kaymağını yiyor.
Ve biz bu 4 lünün yemeklerini kadroya katamadığımız için gereksiz yorup performanslarını düşürüyoruz.
Yok sözleşme imzalamadı ondan oynamıyor diyen İrfan kahveciye baksın aldığı maaşa verdiği katkıda sonra yunusa laf etsin.
Yunus altın çocuktur.
Yerli messidir.
Pasaporta göre değil performansa ve geleceğine göre maaş verilir.
38 yaşındaki belçikalının
48 yaşındaki uruguaylının geçmişine verdiğimiz maaşı yunusun geleceğine vereceğiz.

Çok para konusu konuluyor diyorlar. Umarım gerçek değildir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 ay top oynadı diye paraya kafayı medyada söylendiği gibi taktıysa satmak en doğrusu olacaktır. barış hak ederek aldı parayı, sende sezon sonuna kadar iyi oyununu koruyup alırsın hakkını.

2 ay top oynadı diye paraya kafayı medyada söylendiği gibi taktıysa satmak en doğrusu olacaktır. barış hak ederek aldı parayı, sende sezon sonuna kadar iyi oyununu koruyup alırsın hakkını.
Adamın kontrat bitişi 2026, iyi oynuyorsa hakkını verip sözleşme uzatmak en doğrusu.

Az akıllı ol çık gerekirse boş kontrata imza at yapman gereken bu taraftar ile bu takım ile var oldun hain olma

5 senedir takımdasın 3 aydır top oynamaya başladın sözde Gs lılık olmuyor.

Hain lafı çok kolay kullanılıyor. İlle 3 milyonda direteceğini zannetmiyorum; 2,5 gibi bir rakama tatlıya bağlanır diye tahmin ve temenni ediyorum. Ki o da TL olarak yazılıyor, reelde ortalama 2 milyon Euronun altına gelmiş olacak zaten.

Ligde bu kalitede adam kaynıyor sanki?! Mevkisinde yerine isteyeceğim yerli-yabancı oyuncu göremiyorum. Dışardan alsanız kimi kaç paraya alacağnızı da düşünün; eminim adı 'yıldız' a çıkmış 30+ adam isteyenler vardır yine. Ne diyeyim? Allah akıl, iz' an versin, amin!..

Fazla Para istediği falan filan hep acun medya yalanları. Valla yunusu küstürurse bu taraftar şampiyonluk gider.sadece yorgun ve biraz formsuz çocuk.

bu tip bir sporcu en az 10 bonservis ve 2 maaş
2.5 vererek edeceğimiz avantajı hesap ediniz. (ve susunuz)

Fb Maç'ına kadar iyileşmeli.Ve maaş sıkıntısı da çözülmeli.Şampiyonluk için önemli 1 Maç'ta oynamalı.6 Puanlı olan bu Maç'ta Yunus gerek takıma..

İyileştin mi Yunu Sakgüncüm.

Sakatlığı ne durumda zaten bir bilgilendirme yok mu gerçekten? 1 ay mı yok 3 ay mı yok nasıl bir iletişimsizlik yav

Bekledim aklını başına toplarsın diye ama iyi emareler göstermiyorsun.

Kerem iki buçuk sene CL’de çok etkili işler yaptı milli takımın as oyuncusu oldu maçlar kurtardı ona rağmen max Benfica yaptı, biraz sallandı yedeğe düştü önüne burada teneke bağlanılan Bruma’yı çektiler.

Sen CL’de maça bile doğru düzgün çıkamadan bu sene istatistiklerine güvenip menajerin gazına gelirsen orayı da göremezsin takıma uyum sağlamazsan kendi yeteneğinle max İngiltere 2.lige gidebiliyorsun onlar bile satın almıyorlar seni bir üst lige çıktığında.

Diyeceğim o ki hem seni sen yapan kulübüne hem yeteneklerine ihanet etme takıma g

Yunus akgünden daha yetenekli kaç tane yerli oyuncu var

Tek başına maç kazandırabilecek potansiyelde bir oyuncu bu çocuk

Dubois oliveira gibi insan artıklarına bütün sözleşmede ki parasını oynatmadan verip yollayabilen bir kulüp yunus akgün gibi bir altyapı değerine yılda 3 milyonu mu çok görüyor

Bugün muadilini almaya kalksan 15 20 milyondan kapı açarlar

Yunusun yerinde olsa vermiyorlarsa çeker giderim.Yunus bugün elini sallasa 40 kulüp kapısında yatar

Bizde gider yerini 20 milyonluk afrikalılarla doldurmaya çalışırız olacak olan bu

Geri
Üst Alt