#11 Yunus Akgün

begenmiyorum malesef

sakatlıktan sonra kötü

Galibiyet yanında Yunus için ayrıca sevindim. İlk yarıda birkaç maçı sayesinde çevirmemiş olsaydık, şu an lig hedefinden kopmuş olurduk. Hala tam istim üstünde değil ama özgüveni epey yerine gelmiş durumda çok şükür; kalan maçlarda da kendisine çok ihtiyacımız var.

Ligin açılışını yüksek perdeden kendisi açmıştı şimdide kendisi kapatacak gibi duruyor, Fener maçı ile birlikte net bir toparlanma ve sakatlığın ürkekliğini atma hali mevcut. Kalan 7 maç için 5 skor yazdım bile.

Topla dribling işini yapamaması çok can sıkıcı. Messi gibi yara yara giriyordu ceza sahasına kaç tane maç çözdü slalomla müthiş şutlariyla. Tam uçacakken kötü bir sakatlik yaşadı talihsizlik.

Çocuk az biraz kıpırdayınca tek başına maç çözüyor.

Aslanım benim.

maaş dengesi olayını çoktan kaçırdık. barış ve yunusa istediği paralar hala neden verilmiyor anlamıyorum. çoktan sözleşme uzatmalıydık

Son düzlükte en önemli futbolcumuz barışla beraber. İlk yarı çok maçı yunus aldı driblingleriyle. Çok ihtiyaç var şu an eski formuna.

koçum benim arslanım efsaneydi

Ilk yari etkisiz, ikinci yari muazzamdi. Hic bir yere gitmek yok. Seninle daha cok isimiz var.

Kıpırdamasi bile toz attırıyor yemin ederim. Çok önemli şu an çok

Geri
Üst Alt