Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.824
- 2.349
- 1.913
Umarım sözleşmen uzatılmaz da o çok sevdiğin menajerin götürür seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakat ise ameliyat olsun. Böyle yarım topçu mu olur? Rakiple mücadeleye girmiyor hatta arkadan tekme atıyor gibiydi.sakat sorunu oldugu icin mi böyle yoksa formsuzmu cözemedim, kendini zorlamiyor sanki kosularda bir tuaflik var sakat sakat oynuyorsa bu sekilde cok fazla ise yaramiyor
Gsnin evladi guyaErtan Süzgün: "Galatasaraylı yetkililer; Yunus Akgün ile sözleşme işini şampiyonluk sonrası çözeriz diye düşünüyorlar. Orada Yunus da adım atarsa herhalde sorun kalmaz gibi duruyor ancak şu an itibariyla Yunus Akgün ve Galatasaray arasında anlaşma durumundan bahsedemeyiz."
Milli takim ile dunya ucuncusu olduktan sonra o donem icin dunyanin en onde kanat oyunculardan biri olarak gorunen Hasan Sas'in bos kagida imza attigini hatirladim sayende.Gsnin evladi guya
Nerde o eskiden bos kagida imza atan evlatlar
gsden daha az maaş veriyolar diye avrupaya gitmedi yav herif zaten ondan sonra da top oynamadı bir gerets sezonu hariçMilli takim ile dunya ucuncusu olduktan sonra o donem icin dunyanin en onde kanat oyunculardan biri olarak gorunen Hasan Sas'in bos kagida imza attigini hatirladim sayende.
Hasan sas'in galatasaray sevgisi çok başkaydı ama taraftar aynı seviyede vefa göstermedi erken yaşta emekli oldu.Milli takim ile dunya ucuncusu olduktan sonra o donem icin dunyanin en onde kanat oyunculardan biri olarak gorunen Hasan Sas'in bos kagida imza attigini hatirladim sayende.
Gsnin evlatlari menajerlerin oyuncagi olmus malesefMilli takim ile dunya ucuncusu olduktan sonra o donem icin dunyanin en onde kanat oyunculardan biri olarak gorunen Hasan Sas'in bos kagida imza attigini hatirladim sayende.
Aynisi bugun Yunus icinde gecerli, bu sozlesmeyi baska bir yerde bulabilir mi? Imkani yok.gsden daha az maaş veriyolar diye avrupaya gitmedi yav herif zaten ondan sonra da top oynamadı bir gerets sezonu hariç
aynen bencede mümkünatı yok ama işte sallaiye 2.5 , jacobsa 2.1 , saraya 2.75 falan verince mecbur oyuncuda diretiyor.Aynisi bugun Yunus icinde gecerli, bu sozlesmeyi baska bir yerde bulabilir mi? Imkani yok.