#11 Yunus Akgün

sakat sorunu oldugu icin mi böyle yoksa formsuzmu cözemedim, kendini zorlamiyor sanki kosularda bir tuaflik var sakat sakat oynuyorsa bu sekilde cok fazla ise yaramiyor

Sakat haliyle bile takımın en kilit ismi Osimhen’den sonra.

Takımın düşüşü Yunus’un sakat olduğu dönemle birebir paralel. Son haftalarda pamuklara sarmak lazım

şu paraları dünyanın hiç bir yerinde kazanamazsın

Ertan Süzgün: "Galatasaraylı yetkililer; Yunus Akgün ile sözleşme işini şampiyonluk sonrası çözeriz diye düşünüyorlar. Orada Yunus da adım atarsa herhalde sorun kalmaz gibi duruyor ancak şu an itibariyla Yunus Akgün ve Galatasaray arasında anlaşma durumundan bahsedemeyiz."

Ertan Süzgün: "Galatasaraylı yetkililer; Yunus Akgün ile sözleşme işini şampiyonluk sonrası çözeriz diye düşünüyorlar. Orada Yunus da adım atarsa herhalde sorun kalmaz gibi duruyor ancak şu an itibariyla Yunus Akgün ve Galatasaray arasında anlaşma durumundan bahsedemeyiz."
Gsnin evladi guya

Nerde o eskiden bos kagida imza atan evlatlar

Gsnin evladi guya

Nerde o eskiden bos kagida imza atan evlatlar
Milli takim ile dunya ucuncusu olduktan sonra o donem icin dunyanin en onde kanat oyunculardan biri olarak gorunen Hasan Sas'in bos kagida imza attigini hatirladim sayende.

Milli takim ile dunya ucuncusu olduktan sonra o donem icin dunyanin en onde kanat oyunculardan biri olarak gorunen Hasan Sas'in bos kagida imza attigini hatirladim sayende.
gsden daha az maaş veriyolar diye avrupaya gitmedi yav herif zaten ondan sonra da top oynamadı bir gerets sezonu hariç

Hasan sas'in galatasaray sevgisi çok başkaydı ama taraftar aynı seviyede vefa göstermedi erken yaşta emekli oldu.

Fenerli menajerini de al git bilader

Yunus'u dışardan getirsen örneğin Sane mane diyorlar 7 mio maaştan aşağı vermezsin maaşı vermesen bonservise 20m sayarsın. Yunus minimum 2.5 mio alır bu takımın maaş dengesinde. Hatta 1 mio da imza parası versinler çocuğa. Kontratı yaptıktan sonrada menejeri kov bizim önereceğimizle çalış diyeceksin oldu bitti.

iyiydi maçta. Sakatlık öncesi Messi Yunus halini unutamıyorum bir daha öyle olacaksa 2.5 mio maaşı versinler. Parayla dışardan alamazsın öyle bir topçuyu.

Geri
Üst Alt