#11 Yunus Akgün

Hem fizik gücü yok hemde ağır, açık konuşayım bu adam hızlı falan değil ortalama hızdaki bir bek tak diye yakalıyor. Sadece boş alan varsa etkili olabiliyor başka hiçbir şekilde oyunda yok.

top kontrol edebilen, composure sahibi, uzaktan vurabilen tek oyuncu takımda

bu maç özelinde çok ii bi performans ortaya koymadıysa da yine asist yapmış mı
#yapmış

Çok maaş istiyor ve maç içinde çok kayboluyor.

Kalması faydalı da hakkı 1m Euro hadi olsun 1.5m Euro.

2.5m Euro'yu kim verir bilmiyorum.

Onun dışında şut tehdidi, gereksiz top kaptirmamasi ve hatasız pas oyunuyla da takımda sırıtmıyor.

İlk yarıdaki halinin %30u falan anca

Kendine gelirse iyi olur, hiçbir zaman sorun yeteneği olmadı, sadece yeteneğiyle varolması mümkün değil.

Yuruyerek top oynuyor, tamam sakat oldugunu biliyorum zaten sezonun son haftarlarinda 'idare' ediyor ama yuruyerek nereye kadar?

Yerine olmasa da yanına(rekabete) bir kanat gerekli.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa’dan kim gelirse yine 11e koyarım ama veteran topçu gibi takılmasını sakatlığına bağlıyorum. 24 yaşında genç bir topçusun Arda’nın son senesindeki gibi yürüyerek top oynuyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa’dan kim gelirse yine 11e koyarım ama veteran topçu gibi takılmasını sakatlığına bağlıyorum. 24 yaşında genç bir topçusun Arda’nın son senesindeki gibi yürüyerek top oynuyorsun seneye böyle olmaz ona göre.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri maçında şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz diyordu daha fb kayseri ye puan kaybetmeden

İşte ileri görüşlülük

Ameliyat olması gerektiği ve ihtiyaç duyulduğu için sezon sonuna ertelendiği söyleniyordu. O bakımdan, bu maçtaki performansını da eleştirmeyeceğim, elinden geleni yaptı yine. Umarım -tahmin ettiğim üzere- mini artroskopi operasyonu sonrası sapasağlam devam eder gelecek sezon. Tabii ki sözleşmesi uzatılmalı; 2 ise 2, 2, 5 ise 2.5, 3 ise 3!..

İnsanlar genelde Barışta kötü ama en azından mücadele ediyor, rakibi yoruyor diyorlar ama yunusunda koşmayıp dolandığı ölü hali bir şeyler üretiyor. İkisinin defaultunu bir teraziye koysan yunus ağır basar. Sara denen elemanın yapması gereken her şeyi bu çocuk yapıyor esasında 10 numara görevini üstleniyor. Ara pasını Yunus atıyor, şutu Yunus çekiyor, frikikleri bıraksalar onunda altından kalkar tekniği iyi. Ki bu çocuk zaten sakat oynuyor o belli. Osimhenin araya kaçışlarına top salabilen tek oyuncusu kendisi takımda.

bu arkadaş 1 mılyon euroya imza atıyorsa atsın

yoksa gonderın 15 e falan

Yeteneksiz denmiş katılmıyorum. Tam tersi yetenekli olduğu için oynuyor. Yoksa kimse sahada yürüyerek oynayan ve fiziken bitik bir görüntü veren bir adama katlanmaz. Artık sakatlık mı formsuzluk mu neyse sorununu çözsün önümüzdeki sene ilk yarıdaki Yunus'u istiyoruz.

Bence 3 felan da ideal bonservis için
Murat Hülagü

Geri
Üst Alt