#11 Yunus Akgün

kerem kac alıyordu 1 mılyon tl
Kerem' i severim, epey de savunmuşumdur ama Yunus hem daha yetenekli, hem de daha 'versatil' bir oyuncu. ''Kerem 1 milyon TL alıyordu'' penceresinden bakarsan, mevcut takımda tek bir oyuncu bırakmazsın zaten; kiminle çıkacaksın maçlara?..

Kerem' i severim, epey de savunmuşumdur ama Yunus hem daha yetenekli, hem de daha 'versatil' bir oyuncu. ''Kerem 1 milyon TL alıyordu'' penceresinden bakarsan, mevcut takımda tek bir oyuncu bırakmazsın zaten; kiminle çıkacaksın maçlara?..
yunus keremin yarısı kadar topcu degil

yunus keremin yarısı kadar topcu degil
Dediğim gibi, Kerem' i severim ama zor bir oyuncudur; takım kendisine tam uygun olmazsa tutunamaz. Yunus ise sistemini kurmuş her takımda verimli olabilecek, yetenek yelpazesi daha geniş bir oyuncu. Ki yakın zamana kadar fiziksel yönden yetersiz bulduğum için çokça da eleştirmiş biriyimdir. Çocuk o defosunu tam gidermişti ki, hocanın da katkısıyla sakatlık yaşadı ve halen de etkisinden kurtulmuş değil. Senin bu nefretinin sebebini merak ettim doğrusu.

Sakat sakat oynadığı için eleştirmek doğru olmaz. Bu sene BAY ile birlikte bizi şampiyon yapan isimlerdendi. İlk yarıda büyük oynayarak bizi taşıdılar, üstelik hiç dinlenmediler. Hadi BAY neyse de; Yunus şut tehtidi olan, gol/asist yapan, topa basarak oyuna akıl katan, yetenek havuzu ile ikamesi kolay olmayacak birisi ve müthiş bir aidiyeti var. Yerine sağlam para harcamadan kendisinden iyi isim getirmek zaten kolay bir şey değil. Bir şekilde orta yolu bulup sözleşmesi uzatılmalı. Macera aramaya gerek yok. Yerine değil, arkasına doğru bir profilde adam lazım.
@Suat Kara

Son düzenleme:
İlginç bir özelliği var, maça nasıl başlarsa öyle gidiyor eğer maçın başında iyiyse diyorum tamam Yunus bugün alır götürür yok eğer tekliyorsa hiç çekilmiyor.

Sakat sakat kendini feda edip oynayan özCimbomlu Yunus'a €3m'yi fazla görmeyiniz

Rezalet. Birde buna 2.5 milyon euro verdiler. Bu yonetimden bi halt olmaz

İlk yarıyı izleyemedim ama ikinci yarı müthişti. En yaratıcı oyuncumuz

Çocuk fedakarlık yapıp ameliyatını erteleyip sakat sakat oynuyor, yine de 3 tane asist yapıp kapakları takıyor

Geri
Üst Alt