#11 Yunus Akgün

Tottenham'a attığı Gol Uefa Avrupa Ligi'nde sezonun en iyi Gol'ü seçilmiş.Tebrik ederiz biz aslanımızı..

Simdi ameliyat ya da vs gibi bir durumu var mi bu cocugun yoksa dinlenince hizinida ortaya koyan Yunusu geri gorur muyuz

1748351011972.webp

Ciddi ciddi menisküs yırtığıyla mı oynatıyoruz 2 aydır

Operasyon olmasa dinlenmesi gerekiyor insanın şu mevzuda, saçmalık

Seneye bomba gibi bir Yunus geliyor.

Sanchez, Torr ve Lemina’yla beraber “dokunulmazlar”dan biri.

Konuşulanlar ve tahminim doğru çıktı; çok ciddi bir şey olsa oynayamazdı, ona göre planlama yapılmış ki yarım haliyle bile önemli katkı sağladı çok şükür. Mini artroskopi ile yırtık kısım traşlanmış olmalı. Kampa tam randımanla katılacağını ve yeni sezona da sakatlanmadan önceki muhteşem haliyle giriş yapacağını umuyorum inşaallah.

Aslanım benim helal olsun sana büyük fedakârlık yapmış.

Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede geri dönersin.

Okan özür dilesin çocuktan sakat sakat yarım saat oynattı ajax maçında çocuğun menüsküsü yırtıldı az kalsın sezonu kaybediyorduk yunus sakat sakat oynamasaydı sezonun geri kalanında

Arkasinda durduk cogumuz meyvelerini aliyoruz
Potansiyelli oldugu cok barizidi.

Seneye daha fazla katki bekliyorum kendisinden, daha cok sorumluluk almali Osimhen, BAY, Muslera, Mertens falan gidiyor hiyerarside yukselecek.

Gelecek yıl omuzlarındaki yük çok fazla olacak. Mertensin boşluğunu her anlamda doldurup takımı ayağı kaldıracak isim olacaktır.

Kendisine özel fitnessci tutsun. Fizik kondisyonu en üst limitlerde olmalı. Çok daha iyi olacak

Yunus'un alternatifi Sallai olamayacağı gibi Barış da olamaz.

Yunus dar alanda akıp gidebilen, asist becerisi yüksek bir oyuncu.

Ve takımda kendisinin yapabildiğini yapabilen tek oyuncu emekli oldu.

Seneye Yunus yokken (yorgunluk, sakatlık, cezalı olmak vs) onun yerine oynayabilecek biri kadroya katılmak zorundadır.

Seneye eskimiş star, yıllık 10 milyon euro bayıldığımız 34 yaşındaki kanat oyuncusu için ıslıklanacak topçumuz. Taraftarlarımız aşırı şımarık son yıllarda. Takımda Türk ve genç oyuncu istemiyorlar.

Geri
Üst Alt