#11 Yunus Akgün

Ameliyat sonrası çalışmalara erken başlamasi sezona bomba gibi girmesini sağlayacak.

Yunus Akgün GIF by Kral Sosyal

Kanat oynar, 10 numara oynar. Elimizi çok rahatlatıyor. Yunus ve Barış kesinlikle takımda kalması gereken iki isim.

Danyal gibi geçmişte gitmesini isteyenlere her gün bir kez daha koyuyor.
geçtiğimiz yaza kadar pek çok kişi gitsin demiştir bence. ben demişimdir kesin mesela.
sezon içinde gösterdiği performansı verebileceğini tahmin eden taraftar çok çok azdır bence.
pek çok taraftar için hesapta yokken bir anda ana parçaya dönüşen bir oyuncu oldu.

geçtiğimiz yaza kadar pek çok kişi gitsin demiştir bence. ben demişimdir kesin mesela.
sezon içinde gösterdiği performansı verebileceğini tahmin eden taraftar çok çok azdır bence.
pek çok taraftar için hesapta yokken bir anda ana parçaya dönüşen bir oyuncu oldu.
Senin beğendiğin bir halt mı var lan

Yunus hep taş gibi yetenekti, öyle kolay da vazgeçemezsin böyle adamdan, bi de altyapından çıkma.

Şu an Beratla Ada da öyle mesela, bu iki adama önem ver eninde sonunda parlayacaklar.

O bu degil de fena halde Hagi'yi hatirlatmaya basladi bana.

Senin beğendiğin bir halt mı var lan

Yunus hep taş gibi yetenekti, öyle kolay da vazgeçemezsin böyle adamdan, bi de altyapından çıkma.

Şu an Beratla Ada da öyle mesela, bu iki adama önem ver eninde sonunda parlayacaklar.
torriera-lemina-yunus orta sahası fikrine ne dersin? müthiş biri ya yunus. kanatlarda da barış-sane, en ileride osimhen. sara kulübeye. bu şekilde daha fazla skor yapabilen bir takım oluruz bence. sara'da allah vergisi bir gol atamama yeteneği var gibi :d

torriera-lemina-yunus orta sahası fikrine ne dersin? müthiş biri ya yunus. kanatlarda da barış-sane, en ileride osimhen. sara kulübeye. bu şekilde daha fazla skor yapabilen bir takım oluruz bence. sara'da allah vergisi bir gol atamama yeteneği var gibi :d
Sezon içinde kesin dener zaten hoca onu. Sane'yi falan da çeker ortaya.

Yine de İlkay alınmalı.

Müthiş bir çocuk, frikikleri onun alması taraftarıydım sane geldi. Kendisi 10 numara giyen os gibi oynuyor bu arada o bölgede denenebilir.

sahada sane ve osimhen ile nasıl oynayacak sabırsızlanıyorum ya. çok akışkan bir hücumumuz olacak muhtemelen.

Menajerini değiştirmesi hem onun hem bizim için daha iyi olur

altyapıdan cıkan topcumuz icin menajerine pay ödüyoruz :D

Geri
Üst Alt