Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.375
- 8.912
- 2.518
Ne güzel asist yaptı İcardi'ye 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net olarak öyle bir durum yokta hadi diyelim var ama evlat yine doğrusunu yapıyor.Saneye bilinçli olarak pas atmıyor, net
Yine yargi dagitiyorsun ustad![]()
Evlatçılığı bırakalım Nurullah, futbolcular takıma, bütüne hizmet ettiği ölçüde değerlidir, ha ahmet ha mehmet.Net olarak öyle bir durum yokta hadi diyelim var ama evlat yine doğrusunu yapıyor.
Sane'ye atıp atağın olumsuz anlamda bitmesini istemiyor demek ki. Yine haklı...
Evlatçılığı bırakalım Nurullah, futbolcular takıma, bütüne hizmet ettiği ölçüde değerlidir, ha ahmet ha mehmet.
Mesela
Hele eyüp maçındaki bu pozisyon, bastı geri döndü!
Ben futbolcu taraftarı değilim, Galatasaray taraftarıyım, size de aynısını tavsiye ederim!
86'lı bir ergenden sana selam olsun, Nurullah!Evlat yazmamın sebebi farklıydı da neyse açıklamaya gerek yok.
Çok şükür sosyal medya taraftarı olmadık hiç bir zaman. Adı sanı belli olmayan öyle oturduğu yerden g.tten uydurma fikirlerini yazan adamların etkileşimine destek vermedik.
Ekonomik gücümüz yettiğince gittik tribünden destekledik. Hangi futbolcuya saygı duyup hangisine duymayacağımızı sosyal medya ergenlerinden öğrenecek değilim. Siz bu kafayla devam edin. Ben evlatçılık yapıyorum.
86'lı olman beni ilgilendirmez ama okuduğunu anlama gibi bir sorun var. Yani öyle gözüküyor.86'lı bir ergenden sana selam olsun, Nurullah!
Çok doğru uzatmayalım...86'lı olman beni ilgilendirmez ama okuduğunu anlama gibi bir sorun var. Yani öyle gözüküyor.
Sence "ergen" kelimesini sana mı kullandım?! Örnek verdiğin hesaplar için yazmıştım.
Neyse uzatmaya gerek yok.