#11 Yunus Akgün

Dün ki sevinç

G1eqIGQWwAAnZ0j.webp

Net olarak öyle bir durum yokta hadi diyelim var ama evlat yine doğrusunu yapıyor.

Sane'ye atıp atağın olumsuz anlamda bitmesini istemiyor demek ki. Yine haklı...
Evlatçılığı bırakalım Nurullah, futbolcular takıma, bütüne hizmet ettiği ölçüde değerlidir, ha ahmet ha mehmet.

 Mesela 👇

Hele eyüp maçındaki bu pozisyon, bastı geri döndü! 👇

Ben futbolcu taraftarı değilim, Galatasaray taraftarıyım, size de aynısını tavsiye ederim!

Evlatçılığı bırakalım Nurullah, futbolcular takıma, bütüne hizmet ettiği ölçüde değerlidir, ha ahmet ha mehmet.

 Mesela 👇

Hele eyüp maçındaki bu pozisyon, bastı geri döndü! 👇

Ben futbolcu taraftarı değilim, Galatasaray taraftarıyım, size de aynısını tavsiye ederim!

Evlat yazmamın sebebi farklıydı da neyse açıklamaya gerek yok.

Çok şükür sosyal medya taraftarı olmadık hiç bir zaman. Adı sanı belli olmayan öyle oturduğu yerden g.tten uydurma fikirlerini yazan adamların etkileşimine destek vermedik.

Ekonomik gücümüz yettiğince gittik tribünden destekledik. Hangi futbolcuya saygı duyup hangisine duymayacağımızı sosyal medya ergenlerinden öğrenecek değilim. Siz bu kafayla devam edin. Ben evlatçılık yapıyorum.

Evlat yazmamın sebebi farklıydı da neyse açıklamaya gerek yok.

Çok şükür sosyal medya taraftarı olmadık hiç bir zaman. Adı sanı belli olmayan öyle oturduğu yerden g.tten uydurma fikirlerini yazan adamların etkileşimine destek vermedik.

Ekonomik gücümüz yettiğince gittik tribünden destekledik. Hangi futbolcuya saygı duyup hangisine duymayacağımızı sosyal medya ergenlerinden öğrenecek değilim. Siz bu kafayla devam edin. Ben evlatçılık yapıyorum.
86'lı bir ergenden sana selam olsun, Nurullah!

Vermedigi 10.ara pası oldu sanırım.bu kafada devam et sen aslanim..

Osimhen hakli

Bu takımın yıldızları kim anlayacaksın

Bu çocukta keremden esintiler var kafa anlamında, güvenmeyin

Deger bilecek kişi bu degil

Barış 200 alıyorsa senin de en az onun kadar alman lazım. Salaklık etme. Sen de en kritik maçlar öncesi ben oynamak istemiyorum deyip antrenmanlara çıkma. Değerini belki anlarlar. İstediğini alırsın merak etme. Barışa verdiyseler sana da verecekler. Alemin kerizi sen misin oğlum

Geçen senede bu durum böyleydi bu senede böyle olacak belli ki bu takım hücumda tamamen Yunus 'un ayağına bakıyor. Özellikle kompatk savunma yapabilen blokların arasını kapatabilen her hangi bir rakibe karşı Yunus 'un olmadığı maçların hepsinde sıkıntı çektik. Bundan sonra Yunus 'u eleştirirken de överken de buna dikkat edicem hep

Ne diyim Osimhen ve Yunus döndükten sonra hücumda bir şeyler değişir umarım bizim için

Takimin en kotu oyuncusuydu. Bu adam boylesine buyuk maclari kaldiramiyor.

Macta aklimda kalan tek iyi hareketi Baris'in kosu yoluna attigi o nefis pasti. Onun disinda maalesef etkisiz kaldi.

bjk macinda bize iyi bir performans borclu.

Geri
Üst Alt