Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.567
- 6.380
- 1.073
Yunus Akgün: "Çıtayı çok yükselttiğimiz için herkesin beklentisi çok yüksek. Puan kayıpları olabilir ama günün sonunda konuşulacak şeyler kaybettiğimiz puanlar değil, kazanılan kupalar olacak. Bu yüzden kazandığımız kupalar konuşulacak."
Yunus Akgün: "Sakatlığı yaşadıktan sonra Fenerbahçe maçı vardı. O maça yetişebilmek için ameliyatı çok hızlı bir şekilde olmak istedim. Galatasaray altyapısında yetişmiş biri olarak Fenerbahçe maçlarını asla kaçırmak istemem. O maça yetişmek için erken döndüm."
Yunus Akgün: "Sezonun kırılma anı olarak Trabzonspor'a mağlup olduğumuz maçı söyleyebilirim. Geçen sene de Beşiktaş'a kaybettikten sonra daha çok kenetlenip şampiyonluğa emin adımlarla yürümüştük. Ayrıca Fenerbahçe maçını da söyleyebilirim. Çok net bir skorla kazanıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmıştık."
Yunus Akgün: "Çok iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Ligde şampiyonluğu kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldık, çok büyük takımlarla oynadık. Juventus'u yendik. Atletico Madrid'e iyi karşılık verdik, Liverpool'u iki kere yendik. Bunlar kolay işler değil. Ülkemizi, camiamızı uzun aradan sonra gururlandırdığımızı düşünüyorum."
Yunus Akgün: "İstatistik olarak hiç de fena değil. Sakatlık yaşamasaydım çok daha üstüne çıkabileceğimi düşünüyordum. Şöyle de bir şey var; biraz yerli oyuncular böyle istatistikler yapınca daha az hafife mi alınıyor diyeyim... 10 gol 9 asist... Barış da çok güzel istatistikler yapıyor. Biraz daha hafife alınıyor diyebilirim. Bunun üstüne çıkmaya çalışacağım."
Bravo Yunus. Önümüzdeki sezon daha iyi olacaksın.