#11 Yunus Akgün

3.5 milyon euroyu aldıktan sonra oynadığı demiyorum koştuğu tek maç yok en uyuz olduğum adamdır bu takımda karakteride biliyorsunuz zaten keremi sosyal medyadan çıkarıp arkadan kankalığı dozunu artıran bir tip

Aslinda cidden yetenekli bir oyuncuydu ama yillar gectikce daha iyi olmasi lazim kene artik eskiyi mumla aratiyor, bir türlü daha fazlasini istemiyor yani ben zirvemi gördüm artik düsuse gecerim modunda, artik bunun sucu sakatliklarmi yoksa güzel kontrati kapip bu para benim hayatimin sonuna kadar beni kurtarir ne daha fazlasini hayal edecegim modunda mi bilmiyorum ama kendine yazik etti.

Bu ve Abdülkerim efendide güç zehirlenmesi ve kibir var. Bu ikisine de sıradan futbolcu olduğunu söylemiyorlar sanırım.
Bırak üst düzey, orta düzey Avrupanın hiç bir alt düzey takımında bile forma giyemeyecek kapasitedeki bu arkadaşların havası, şımarıklığı neyin nesi acaba?

İnanılmaz boş press yapıyor, yüzme bilmeyip suyla kavga edenler gibi, haliyle daha maçın 20 dakikasında bütün pili bitiyor. hem boş press yapıyor hem de gölge press yapıyor sonuçsuz yani. Tabi bu kendisi ile alakalı değil o yönde telkinler alıyor belli ki cocuğa meziyetlerinin dışında her şeyi denetiyorlar

Hucuma gitmeye tenezzül etmeyeceksen niye sahadasin?

Önceki maçta kaleye sırtı dönük ve arkasında stoper olan Osimhen'e topu verip topsuz koşu atsa hem kendisi hem atak devamında Osimhen gol fırsatı yakalayacakken kolaya kaçıp bekledi ve Osimhen'e defans arkası dar açıya doğru top attı.

Fizik kalite ve oyun sürekliliği bu kadar düşük olup bizde 10 numara oynaması mümkün değil normal şartlarda.

Apokerim ile beraber normalde ilk 'de dusunulmesi buyuk risk olan topcumuz. Zaten bu ikili bu sene [emoji6] mactan fazla [emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]] dk oynar ise Sampiyon olma ihtimalimiz yok, SL'de de üzerler.

takımda yetenek kırıntısı gösteren tek orta saha. buna parayı verin, gerisi yüksek kondisyonlarıyla bavullarını taşısın.

Maçın sonlarında şutlarına biraz sövdüm ama aslında gol çok yakışırdı bugün.

Osimhen dışında sahadaki tek aslandı.

son dklardaki şutlarında golü haketmişti, 90 dk uğraştı didindi, barış-sane azıcık eşlik edebilse maçı almıştık zaten

Geri
Üst Alt