#11 Yunus Akgün

SABOTE EDİLDİ

Hain Leşcuk ve karaktersiz fegoli başta olmak üzere baltaladı cocugu. yunusa top gelmesi demek bu 2 hainden birinin tamamen yedeğe hapsolması anlamına gelir.
HAİNLER

Avatar yüzünden kafa gitti Keramettin böyle şeyler yazmazdı yav diye şaşırıyorum kendi kendime 5 dakikadır :asd:

İnsanlar eğitelemez, alt tarafı bir kupa kaybettik 50'den fazlası müzemizde. Gelip bu çocuğa destek oluncağına eleştiriliyor.

bu çocuğa laf eden gitsin golf izlesin. takımdaki çöplerin hepsinden daha iyi topçu. ayrıca çocuğun olduğu kanattan ısrarla oynamadılar ve pas atmadılar açıkça.

Hersey hocaya bagli adalet varsa ve yunusu kiralik göndermiyecekse ozaman formsuz olani kesip yunusa iki üc mac üst üste sans verir tutarsa büyük bir yildiz kazaniriz. Tutmasa devre arasi kiralik göndeririz.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yunus top atılınca sorumluluk verilince kendini gösterebilen bir çocuk hazırlık döneminde net gördük bunu...Ama papaz sürüsü ne yaptı ne ettii adamı oyundan saoğutup özgüvenini kırdı...Yunus hep zoraki pas atılan bir isme dönüştü..Halbuki bu çocuk topu alıp maestro gibi yönetiblecek bir oyun görüşü ve tekniğe sahip tabi bazılarının yeri sıkıntıya gireceği için bunu göze alamadılar..

Herşeri geçtim neden her uzun top 2. yarı tek olumlu hareketi olmayan atılan her topu kaptıran Rodrigueze atıldı biri izah etsin bunu bana..Herifin 2. yarı ve uzatmalar dahil tek olumlu hareketi yoktu..Leşçuk efendi erene gomise garryye tonla uzun pas attı 2pozisyonda net biçimde yunusu görmesine rağmen atmadı bilerek...
Bu takımdan genç oyuncu yetişmez abi benden söylemesi.. Açın 2.yarıyı uzatmaları tekrar izleyin anlarsınız ne demek istediğimi..Bu adam Garry dışında tüm hücumculaımızı donunda sallayacak bir yetenek ve hepsi de bunun farkında

Bu çocuk Galatasaray'ın geleceğidir.Sahip çıkılmalı arkadaşlar.
Bu çocuk Gomis, Fegouli, Belhanda'nın aldığı paranın 10'da birini bile almıyor.Hazırlık maçına ve son kupa maçına baktığımız zaman katkısı en az onlar kadar.

bazen dikkat ettim geriye koşup rakibini takip etmekte üşengeç davranıyor enerjisi olmadığından değil , sanırım altyapıda alışmışlar.Halısahada ben ne koşucam geride adam var dersin ya o ciddiyetsizlik var.Çok sık değil bazen koşuyor , o disiplini koruması lazım o zaman daha iyi bir takım oyuncusu olur.

Akhisar maçında hiç beğenmedim, topsuz oyununu geliştirmesi lazım.

Bu sene takımdaki milyonluk eşşekler satılıp bu temiz çocuklarımız oynasın ben razıyım isterse onuncu olalım.

Milyonluk eşekler yerine bu çocuklar oynasa borcu kapatırız ama sonumuz ne olur bilemiyorum.

Oyuna kurtarıcı gibi girmesi zordu 3-0 önde olsak başka oynardı bence maçı canlı izlediğim için söylüyorum gomis feg vs herkes yunusa şurada dur geri gel ileri çık gibi habire direktifler veriyordu ne yapacağını bilemedi çocuk.

Geri
Üst Alt