Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Bu çocuğun gelişimi inanılmaz.
Montella ile bize gelsin.
Sonra avrupa kapar zaten.
Montella ile bize gelsin.
Sonra avrupa kapar zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Montella ile birlikte gelse keşkeSene başında gittiğinde bencil bir futbol ortaya koyarken Montella resmen futbolu öğretmiş basit oynayıp resmen tam takım oyuncusu olmuş oyunun iki yönünde de var önceden sadece hücum yönü varken şimdi hem defans hem hücum ikisini beraber yapıyor. Kendi kariyeri adına doğru tercih olmuş bizde yedek oturmak yerine gidip orada çatır çatır top oynuyor üstüne gelişim süreci devam ediyor sene sonuna kadar gelişimi devam edecektir daha da üzerine koyacağına inanıyorum.
Doğruya doğru Samet Aybaba ve Montella nın Adanademiri arasında bayağı bayağı fark var, Konya & Adanademir ve Başakşehir doğru hocalar ile bayağı bayağı farka geçtilrSene başında gittiğinde bencil bir futbol ortaya koyarken Montella resmen futbolu öğretmiş basit oynayıp resmen tam takım oyuncusu olmuş oyunun iki yönünde de var önceden sadece hücum yönü varken şimdi hem defans hem hücum ikisini beraber yapıyor. Kendi kariyeri adına doğru tercih olmuş bizde yedek oturmak yerine gidip orada çatır çatır top oynuyor üstüne gelişim süreci devam ediyor sene sonuna kadar gelişimi devam edecektir daha da üzerine koyacağına inanıyorum.
Adanademirde net 11 oyuncusu olamadı maalesef hep suruncemeli bir isimdi..Sene başından beri düzenli takip ettim.. Bir dönem ardarda 11 çıkıyordu sonra formayı Sedat Şahintürk'e kaptırdı .2 milyon civari bir yerlere kitlesek cok tatlı olur bizde iş yapması zor bu haliyle adanademirde bile o özgüven eksikliği kabak gibi ortadaydı .. Yunusun yetenekle alakalı bir sıkıntısı yok sorun kafada.
Kerem de milan da geliştigeliştirici bir teknik direktörle neler yapacağını gösterdi keşke atalay'ı da sene başında verseydik adana demirspor'a.
nereden yazıyorsun fatih terim'in evinin önünden miKerem de milan da gelişti
Boş muhabbet genenereden yazıyorsun fatih terim'in evinin önünden mi![]()