#11 Yunus Akgün

Geçmişte Yunus Akgün'e sallamalarının sebebide fatih terimin oyuncu gelişiminden zerre anlamaması olabilir mi peki ?

Taraftarlar fatih terime o kadar güvenmiş ki; suçu oyuncuda aradılar ama asıl suçlunun kim olduğu ortaya çıktı..
Saçma sapan konuşma ya, göz var izan var. Maç izlediğiniz yok konuşuyorsunuz.

Yunus alt yapılarda son 5 senenin en iyi adamıydı, sadece özgüvene ihtiyacı vardı.

4 sene önce onu alt yapıdan alıp A takıma koyan da FT. Tudorun şutlamaya çalıştığı Ozan'ı koyan da FT idi.

Yunus'tan ümidi olmasa Anderlect 3.5 verirken satardık elli kere.

Her mesajın FTye bok atmak senin olayın ne dayı, FT gitti mevzu bitti, yeni hocaya odaklan.

Bu superyildizi gönderip bölgesine 10 milyon euroya iki işe yaramaz transfer ettiren futbol aklına tüküreyim.
28D1EFE8-3B69-4271-82F7-69BE3C765FB5.webp

Bro..

bir imkan olsa yunusu değil de sene başından morutanı montellaya versek bu kez de onun arkasından ağlardık

oyuncu iyi ki gitmiş bizde gelişmezdi

şimdi istisna kerem söyleniyor yani ama

Bu arada tam sezon başında konuştuğumuz gibi oluyor adminim. Öz güveni arttıkça, sorumluluk verildikçe yeteneğini göstermeye başladı.
Aynen Aras'cım da herkes senin gibi aklı selim değil. Rüzgarın estiği yöne göre konum alıyorlar. Sen ben Yusuf dışında bu çocuktan ümidi olan hemen hiç kimse yoktu.

Aferin oğlum böyle devam et ve seneye 11 oyuncusu ol artık.

Kiralanması gayet doğru olmuş. Böyle giderse bizde oynamadan Avrupa yapacak ki zaten takip edilen bir oyuncuydu hiç oynamadığı zaman bile teklif alan biriydi 2024'te de sözleşmesi bitiyor diye biliyorum sezon sonu direk Avrupa yapmak isterse ve iyi paraya satılırsa şaşırmam.

Bizim takımda defans arkasına kaçıp, 40 metrelik pası öyle kontrol edip devamında dribbling ile devam ederken bilek hareketiyle adam eksiltip gol atacak 1 adet futbolcumuz bile yok. Ligde de yok gerçi öyle futbolcu. Altyapıda yapabildiklerini artık bu seviyede de göstermeye başladı. Gerçekten çok büyük bir yeteneği var, doğru ellerde işlenirse ve öz güveni artarsa çok daha farklı seviyelerde izleyebiliriz.
Halil attı 3 gün önce.

kerem yunus seneye kanatları olacaksa açık söyleyeyim yine domenec oyunu oynayamayız

oyun tercihimiz de oyuncuların kendini gösterememesinde etkili olur

mohammed için de luyindama için de ben böyle düşünüyorum

pas oyunu oynarsak cica ve morutan da çöp gözükecek

Saçma sapan konuşma ya, göz var izan var. Maç izlediğiniz yok konuşuyorsunuz.

Yunus alt yapılarda son 5 senenin en iyi adamıydı, sadece özgüvene ihtiyacı vardı.

4 sene önce onu alt yapıdan alıp A takıma koyan da FT. Tudorun şutlamaya çalıştığı Ozan'ı koyan da FT idi.

Yunus'tan ümidi olmasa Anderlect 3.5 verirken satardık elli kere.

Her mesajın FTye bok atmak senin olayın ne dayı, FT gitti mevzu bitti, yeni hocaya odaklan.
Adminim bu arada Yunus'u satıyorduk orada son anda menajer olaylarından dolayı Anderlecht'e gidememişti diye hatırlıyorum. Kiralanması çok doğru bu arada bizde asla bu kadar öz güven kazanamazdı hatta defansa gelmiyor diye taraftarlar tarafından taşlanırdı.

Geri
Üst Alt