#11 Yunus Akgün

Amacın ne senin? Kerem,Marcao,Yunus elimizdeki “değerli” oyuncuları gömme çabası içindesin ki bu oyuncular tartışmasız herkes için değerli konumdayken sen çıkıp vasat yorumu yapıyorsan burada bir art niyet vardır. Galatasaraylı olduğuna emin misin sen?

Buradan bakınca vasat bir kuş gibi duruyorsun
Kinaye hocam. Bu sekilde futbola da futbolcuya da yaklasan Ben değilim zaten . Forumdaki yorumlara bakarsiniz saygilar

--------------------batuhan----------------
omar----nelsson---marcao---pva
---------------6 no----------------------------
----------------------------berkan-----------
yunus----------talisca---------kerem
-------------------mostafa-----------------

Veya solbakken li rotasyon.
Bu kadroyu kurmak icin sadece 3 transfer gerekiyor, Hadi solbakken ni almadin 2 transfer. 10 ve 6 no sart, iyi bi kanat rotasyonu icin solbakken ve emre mor olabilir. Solbeke genclerden emre tintis denenebilir. Böylece takim level atlar. Takimi 2 sene bozmadan yani satis yapmadan böyle kurabilirsek lige ambargo koyariz. Ondan sonra satis yap.

Talisca oynatan bir 10 numara değil daha çok skorer kimliği var.. O da oyun içinde çoğu zaman kayboluyor ..

Ben ideal durumdan bahsediyorum yoksa cicaldau çöpü varken taliscaya burun kıvırmak aptallık olur.. Kalite olarak demiyorum elbet ama tarz olarak ligimizden hajradinovic ve hamsiki örnek verebilirim bahsettiğim profile..
Ha talisca ha baska biri bize 10 no sart, birde 6 no, sag kanat.

11de olduğu günü iple çektiğim 1 sporcu

1649779026696.webp

Kenan karaman yerine milli takımda tercih edilmesi için ne yapması gerekiyordu bilmiyorum gerçekten. Bu milli takım kadro seçimleri ve performansları dönem dönem bizim topçuları moral ve motivasyon dağıtıyor.

2024 yılında sözleşmesi bitiyor. Süre garantisi verilerek 2026'ya kadar sözleşmesi uzatılmalı. Aksi halde süre vermemeliyiz.

mevkisinde oynamadi bu mac ama yine iyi oynadı.yorulmak bilmiyor,tempolu.gol ve asist yapmadigi zamanlarda bile,her macta 2-3 hareketi var maci aldıracak.calim yetenegi ust düzey ve cezasahasi icinde bu ülkedeki en tehlikeli futbolcu.bunu seneye anlarsiniz.hamza ve emirhan kayar da cezahasinda yunus gibi ve mutlu ediyor bu beni

#17 hazır seni bekliyor Aslan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt