#11 Yunus Akgün

FUcJOmIXwAAVljH

Ben yunusu bokladigim zaman da aynı fikri savunuyordum yunus potansiyel olarak hepsinden çok öndeydi zaten sadece özgüven gerekiyordu..Bu sezon bilhassa 2 yöne de topla hareket edebilmesi çok hoşuma gitti repertaurini gelistirmis .. Sol ayağının dışıyla adam gecebildigi gibi dümdüz sağdan da gidebiliyor bu da rakip defanslari oldukça zorluyor..Bir de sutu da gelişti sıfıra inip orta da açar soluna çekip sut da çeker bir kanat oyuncusu için büyük avantaj
sanki robbeni anlatıyor bir kere de abartmayın yaw. Az bir durun 2-3 maç büyük takımda iyi maç çıkarsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kulübümüzde bireysel performans gelişimi konusunda uzman antrenörler olsa takım için çok yararlı olur.

Kerem’in ve Yunus’un pas kaliteleri bayağı düşük. Kendilerini geliştirmezlerse seneye de golcülerimilde sıkıntı yaşarız. İki kanatın da golcü olması ciddi artı ama pas kalitelerini arttırmaları şart.

Yunus’un bilekleri çok ince, Kerem’den bu konuda üstün ama ikisinin de ceza alanı içine ve önüne kadar basit oynamaları lazım.

Bu kulüp için ikisi de büyük fırsat ama işlenmeleri olmazsa olmaz.

Seneye ikisinin de ilk 11 oynamalarını istiyorum ama ikisini de zorlayacak iki golcü ve driplingçi kanat oyuncusu almamız lazım.

Adanada oynamasi büyük şanstı bence

Bizim gençleri hemen bu şekil kiralamak lazım işte
Konya-adana-ömer erdoğan nedeniyle kayseri’ye falan
Barış alper de kiralanmalı kesinlikle

Kulübümüzde bireysel performans gelişimi konusunda uzman antrenörler olsa takım için çok yararlı olur.

Kerem’in ve Yunus’un pas kaliteleri bayağı düşük. Kendilerini geliştirmezlerse seneye de golcülerimilde sıkıntı yaşarız. İki kanatın da golcü olması ciddi artı ama pas kalitelerini arttırmaları şart.

Yunus’un bilekleri çok ince, Kerem’den bu konuda üstün ama ikisinin de ceza alanı içine ve önüne kadar basit oynamaları lazım.

Bu kulüp için ikisi de büyük fırsat ama işlenmeleri olmazsa olmaz.

Seneye ikisinin de ilk 11 oynamalarını istiyorum ama ikisini de zorlayacak iki golcü ve driplingçi kanat oyuncusu almamız lazım.
aslında ikiside golcü değil pasör olmamaları golcü oldukları anlamına gelmiyo yani pas kaliteleri yüksek değil fakat bitiricilikleri de pek yüksek değil

ama pas kaliteleri abartıldığı kadar düşük değil son karar mekanizmalarında sıkıntı var sadece

10 numaralı forma bu aslan parcasina verilmeli.

bazı transfer haberleri çıkıyor ama ben kalacağını düşünüyorum. Kendisi de sürekli bunu söylüyor

gidecekse bile burada tam 1 sezon düzenli oynamalı

hem avrupa'ya giderken daha özgüvenli gider, hem fiyatı artar, hem de biz onu izlemiş oluruz

Bu çocuğu umarım satmazlar. Bu kalitede bir oyuncu transfer etmek istesek 15 milyon Euro'dan aşağı fiyat çekmezler. Yaşını da göz önünde bulundurursak az bile söylüyorum. Hala gelişime açık.

Geri
Üst Alt