- 12 Haziran 2011
- 72.166
- 21.747
- 2.893
Nazar değmesin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ kesinlikle astronomik çıkış bedeli konmalı ..35-40M EU meselaSözleşmesi bitiyor acilen Sözleşme uzatılmali.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence gecen sene kirada olması daha iyiydi onun adınasurpriz olmadi tarafim adina...
o donemler, daha kiraya verilmeden, kendisinin gonderilmesi adina, hata yapiliyor vurgusunu belirtmis idim.
gecen sezon baris olacagina kendisi olsa idi, kac maci cevirmisti takim. neyse olan oldu. gec oldu fakat, gelinen mevcut surec tarafindan baktigim vakit , mevcut geldigi duruma kendisi adina cok sevindim. guzel basladi nazar degmesin - temennim sezon boyu bizi tasiyan degerlerimizden olur. gecen sezonki performansi ve bu hazirlik surecindeki durusu ve oyunu dolayisiyla *kendisine ilk ciktigindan beri inanan ve guvenen bir buyugu olarak~ takimimiz adina ise mutlu gururlu ve oldukca memnunum~ yunusa suan gosterilen takdir ve begeniye dair.
aynen devam aslan parcasi.
*montella dolayli istisna bakarsam - tamamen katilirim bu gorusune sevgili ismail. kendisi, yunus icin piyango adeta.bence gecen sene kirada olması daha iyiydi onun adına
Sözleşmesi bitiyor acilen Sözleşme uzatılmali.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunus un dönüşü ve hatta takımın ası durumuna gelmesi Kerem i rahatsız ediyor gibi geldi bana.Bu herif sayesinde keremin performansı artacak.
Adam hakikaten kaliteli ben önceden de beğenirdim ama nedense Fatih hoca hiç şans vermedi. Obez feghouliye bayılırdı ama yunusu sevmezdi.
Neyse bu herif bu sezon keremle birlikte en büyük silahımız. Kerem geçtiğimiz sezonun yıldızıydı ama sağ kanata Salah gelmiş mane gibi kaldı.
Ya savaşacak yada sezon sonu Bayern’e gidecek bu işin gidişatı öyle ahahaha arkadaşta çok ciddiyim turnayı gözünden vurduk. Büyük zenginlikler bizi bekliyor işlerimiz rast gidecek ve yakında iyi haberler alacağız.
Rekabet duygusu artacak ve fayda sağlayacakYunus un dönüşü ve hatta takımın ası durumuna gelmesi Kerem i rahatsız ediyor gibi geldi bana.
Öyle olması lazım aslında, doğrusu o.Rekabet duygusu artacak ve fayda sağlayacak