#11 Yunus Akgün

Nazar değmesin 🧿

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

surpriz olmadi tarafim adina...
o donemler, daha kiraya verilmeden, kendisinin gonderilmesi adina, hata yapiliyor vurgusunu belirtmis idim.
gecen sezon baris olacagina kendisi olsa idi, kac maci cevirmisti takim. neyse olan oldu. gec oldu fakat, gelinen mevcut surec tarafindan baktigim vakit , mevcut geldigi duruma kendisi adina cok sevindim. guzel basladi nazar degmesin - temennim sezon boyu bizi tasiyan degerlerimizden olur. gecen sezonki performansi ve bu hazirlik surecindeki durusu ve oyunu dolayisiyla *kendisine ilk ciktigindan beri inanan ve guvenen bir buyugu olarak~ takimimiz adina ise mutlu gururlu ve oldukca memnunum~ yunusa suan gosterilen takdir ve begeniye dair.

aynen devam aslan parcasi.

surpriz olmadi tarafim adina...
o donemler, daha kiraya verilmeden, kendisinin gonderilmesi adina, hata yapiliyor vurgusunu belirtmis idim.
gecen sezon baris olacagina kendisi olsa idi, kac maci cevirmisti takim. neyse olan oldu. gec oldu fakat, gelinen mevcut surec tarafindan baktigim vakit , mevcut geldigi duruma kendisi adina cok sevindim. guzel basladi nazar degmesin - temennim sezon boyu bizi tasiyan degerlerimizden olur. gecen sezonki performansi ve bu hazirlik surecindeki durusu ve oyunu dolayisiyla *kendisine ilk ciktigindan beri inanan ve guvenen bir buyugu olarak~ takimimiz adina ise mutlu gururlu ve oldukca memnunum~ yunusa suan gosterilen takdir ve begeniye dair.

aynen devam aslan parcasi.
bence gecen sene kirada olması daha iyiydi onun adına

30m barajini kirman dileklerimle... verin ulan cocuga kontrati

bence gecen sene kirada olması daha iyiydi onun adına
*montella dolayli istisna bakarsam - tamamen katilirim bu gorusune sevgili ismail. kendisi, yunus icin piyango adeta.
montella lige *gelmeden once, ads haberi yapildiginda bir veya iki yorumum mevcut - teknik yonetimine dair.
*taktiksel anlamda ihya eder *gelirse 'bakisinda idim. yunus(taktiksel gelisim ve olgunluk) ve tum takima tumden etkisi oldu bu baglamda.
italyanlar u12 de bile taktik agirlikli calistiran bir bakista. bu yonleri dolayli ligleri en tepededir nazarimda,keza cogu hocalari da.

onceki mesajimda yunus'un kira durumunu salt montella hoca dan bagimsiz *yorumlanirsa ~ kanimca denklem daha net gorulebilir diye dusunuyorum.

misal, montella olmasaydi ads de,,,
bizde de , baris/morutan bize o ucretlere alinmasa idi, yunus bir ihtimal kalmis idi < ~ > baris ve morutana nazaran altta bir performans sergilemezdi, ki,yunus, bir onceki yarim kiralik donemde de fena isler yapmamisti oynadigi sureler zarfinda....
salt bu olasiliklarda baktigimda yunus'un gonderilmesi tarafim adina mantiksiz . diger yandan, mevcut denklemde gelinen surec ozelinde bakarsak *dedigin *gibi-gecen sezon-kendisi adina *iyi olan - katilirmisin bilmem <>*montella denklemi.

mutlaka sozlesme uzatilmali.

tek sıkıntısı hakemle biraz fazla uğraşıyo. küçük takım alışkanlığı olsa gerek. o saçmalığı da derhal bırakıp tüm yeteneğini sahaya kanalize etmesini dileriz

Bu herif sayesinde keremin performansı artacak.

Adam hakikaten kaliteli ben önceden de beğenirdim ama nedense Fatih hoca hiç şans vermedi. Obez feghouliye bayılırdı ama yunusu sevmezdi.

Neyse bu herif bu sezon keremle birlikte en büyük silahımız. Kerem geçtiğimiz sezonun yıldızıydı ama sağ kanata Salah gelmiş mane gibi kaldı.

Ya savaşacak yada sezon sonu Bayern’e gidecek bu işin gidişatı öyle ahahaha arkadaşta çok ciddiyim turnayı gözünden vurduk. Büyük zenginlikler bizi bekliyor işlerimiz rast gidecek ve yakında iyi haberler alacağız.

Sakatlık bela olmadan mükemmel bir yıl geçirelim inşallah. Yunus ve Emin diğer altyapı futbolcularımıza da ders olsun. Atalay Babacan da mesela böyle olabilirdi. Ali Yavuz Kol da olabilirdi. Ama onlar inanmadılar büyük ihtimalle. Ne yaparsak yapalım Galatasaray'da oynayamayacağız zaten dediler. Ama işte böyle futbolcular ve verilen şanslar her şeyi değiştirir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslanim benim. Cok seviniyorum gercekten, Yunus'u Emin'i gördükce gelecege dair ümitleniyorum bizim kulüpten.

Ben müthis bir performans bekliyorum bu sene Yunus'tan. Hatirlarsiniz bizde ciktigi ilk maclarda hep cekingenliginden, ürkekliginden ve özgüvensizliginden dem vuruyorduk. Calim denemiyordu, sadece garanti paslar atmaya caba sarf ediyordu vs.

Son iki sezon hem 1.Lig'de hem de Süper Lig'de artarda tüm sezon full oynamasi ve cok iyi performans göstermesi sayesinde bütün acemiligini üstünden atmis ve özgüveni tavan yapmis durumda. Simdi rakibin üstüne üstüne giden, her türlü calimi deneyen, her türlü riski alan, ilk tercihi garanti pas olmayan müthis bir genc futbolcumuz var.

Tabi ki düsüslü performans da gösterecek, kötü maclari da olacak ama sizden rica ediyorum bu cocuga sahip cikalim.

Bence bir saniye bile düsünülmeden direkt kontrati uzatilmali zaten. Atiyorum 40 Milyon falan da cikis maddesi koysunlar kontratina. Elin takimlari en dandik oyuncularina bile ekliyor böyle asiri yüksek opsiyonlari, bizim de bunu altyapidan cikan veya disaridan transfer edilen genclerin kontratlarinda standart hale getirmemiz lazim.

Bu herif sayesinde keremin performansı artacak.

Adam hakikaten kaliteli ben önceden de beğenirdim ama nedense Fatih hoca hiç şans vermedi. Obez feghouliye bayılırdı ama yunusu sevmezdi.

Neyse bu herif bu sezon keremle birlikte en büyük silahımız. Kerem geçtiğimiz sezonun yıldızıydı ama sağ kanata Salah gelmiş mane gibi kaldı.

Ya savaşacak yada sezon sonu Bayern’e gidecek bu işin gidişatı öyle ahahaha arkadaşta çok ciddiyim turnayı gözünden vurduk. Büyük zenginlikler bizi bekliyor işlerimiz rast gidecek ve yakında iyi haberler alacağız.
Yunus un dönüşü ve hatta takımın ası durumuna gelmesi Kerem i rahatsız ediyor gibi geldi bana.

Keremden bekledimiz ve gerceklesmeyen yüksek bedelle transfer olup bize para kazandirmasini yunus ile cok basit bir sekilde gerceklestirecegiz. Onun icin simdiden sözlesmesi uzatilmali. Serbest kalma maddesi de koyulmamali

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt