#11 Yunus Akgün

10 numaralı forma kendisine verilmeli

Bence gerek yok daha kank. Mesela Polat dönemindeki Arda gibi labil bir kisilige sahip oldugunu düsünmesem de, daha fazla yük bindirir sirtina 10 numara bence.

Zaten herkesin, ben dahil, beklentisi cok yüksek.

En iyisi Ogulcan denen gereksiz herifi sutlamak, #17'yi biraksin sonra defolup gitsin nereye gidiyorsa.

Siz böyle bir sıçrama yapacağını bekliyordunuz herhalde!
Evet Yunus'tan çok umutlu olduğumu her seferinde söylemişimdir.

Mesajları da kimseye laf çarpmak için alıntılamadım, her şeyi tüketmek zaten bu ülke taraftarının genel profili, alıştık.

Yunus özelinde değilde genel olarak bu oyuncular hep başka takımlarda patlama yapıyor. Düzenli oynamak bunun bir parçası mutlaka ama neden kendi cevherimizi kendimiz çıkartamıyoruz? Bu sene morutzan yerine oynayamaz mıydı bizde Yunus mesela? Bruma kiraya gittikten sonra daha iyi olarak döndü. Örnekler çoğaltılabilir. Kaç senedir altyapıdan as takıma geçişlerde neden problem var? Oyuncu geliştirme konusunda kulübe neden işinin ehli adamlar alamıyoruz? (Eleştirmek için yazmadım)

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Devamlı oynamak ona çok şey kattı, eskidem begenmeyip şimdi beğendiğim doğrudur.
Kendisindeki potansiyeli görmemişim ozaman. , fakat varmış o potansiyel.

Yunus’a zamanında bizde salladık çoğunlukla. Ama bizim sallamamız pasif ve çalışmamasından dolayı idi. Neyse ki yüzümüzü şimdilik kara çıkardı. Helal olsun aslan parçasına. Böyle devam.

Fatih hocayi cok severim ama iyi oyuncudan anlamadigini dusunuyorum. Bir ara anderlechte yollamak icin cok ugrasti Yunusu

Bundan hiçbir bok olmaz. Boşuna kadroda yer işgal etmesin parasına bakılmadan gönderilsin

şunu dehleyin ilk teklifte yaw.lazyo istediğinden beri diyorum.

Yunus mu bu tercihi yaptı yoksa başkaları mı acaba.

Burada oturmaktansa oraya gitmeyi kabul etmiş olabilir son olarak. İşin içinde Adana olunca hocanın direktifiyle gitme ihtimali düşük değil bence.

sent via GSC

Seneye ptt nin yolunu tutar. Bunlar nasıl genç dinamiz sıfır

Kısaca çöp

Vitaminsiz olmasından mütevellit ileride parlayacağını düşünmüyorum.

:crushed::crushed::crushed:

Çok fazla olumsuz mesaj göremedim Yunus'dan büyük oranda herkesin beklentisi varmış

Muhtemelen bu yorumlarda bir maç sonrası kızgınlıkla atılmış yorumlar vs..

kiralamayın ya şu çocukları millet çatır çatır oynatıyor oynasınlar ya selçuk falan izleuyeceğimize bunlar oynasın.

hemen derhal vakit kaybetmeden yunus ozan fln 11e montajlanmali. bunu goren birkac tokatci utanip ayrilir belki

İlk 11 e monte edilse hata yapsa bile sesimi çıkarmam belki bir sene kaybederiz ama seneleri kazanabiliriz

Bu çocuğa güvenmek şart

Hoca kiralamayı düşünüyorsa doğru adres > Hollanda

Bence iyi işler yapacak. Malı durum ve terim ı düşününce olmayacak iş değil.
Israrcı olalım.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu çocuğa laf eden gitsin golf izlesin. takımdaki çöplerin hepsinden daha iyi topçu. ayrıca çocuğun olduğu kanattan ısrarla oynamadılar ve pas atmadılar açıkça.

Milyonluk eşekler yerine bu çocuklar oynasa borcu kapatırız ama sonumuz ne olur bilemiyorum.

Aslanim benim

Daha fazla süre almayi hak ettigini düsünüyorum

Sapıtmazsa çok iyi oyuncu olacak ama ben yine de erken konuşmama tarafındayim ama kalitesi çok.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu cocuk fena yav, mutlaka daha fazla süre bulmali takimda kaldigina göre.

Bol bol XP toplayacagi bir takima kiralayabilseydik keske ya.

Şahsım adına evet ama çoğu kişi zaten eleştirmek için eleştiriyor
Kötü oynamasını geçtim hatalı pas verse bile şu tepki gelebilir emre çolak vol2, bunun örneği semihle ozan arasında bir benzerlik yokken semih vol2 demelerinden belli zaten
Kurtarıcı olarak değil ama makinenin bir dişlisini düzeltmek anlamında olabilir yani Onyekuru falan yokken oynamalı bence yoksa onlar gelince hiç oynayamayacak
Yani hep hata yapacak kafasındayız belki de atacağı 1 2 golle konu farklı yerlere de gelebilir denemekten birşey kaybetmeyiz bence

cvcvc.png

(y)(y)(y)

:crushed::crushed::crushed:

Çok fazla olumsuz mesaj göremedim Yunus'dan büyük oranda herkesin beklentisi varmış

Muhtemelen bu yorumlarda bir maç sonrası kızgınlıkla atılmış yorumlar vs..
2019'da böyle yazdım ama sonra ads zamanı ptt maçlarına bakıyordum. O dönem olumsuz postum yok.

Hea bir de adsde volkan şen varken kiralamışlardı. Yunus da ilk başlarda oynayamıyordu. Kulübe kızıyordum niye buraya verdiniz diye

Buradaki mesajimin neyi olumsuz ki oglum :asd:

Oradaki olumsuz şey Yunus üzerinden değil de ADS'ye gidince büyük kısım yanlış takıma gittiğini düşünüyordu

Tam tersi oldu belki başka takıma gitse böyle gelişemezdi

Özellikle Ads başkanı ve td ile iyi uyum yakalamıştı

Umarız burada da devam eder aynı performans

Oradaki olumsuz şey Yunus üzerinden değil de ADS'ye gidince büyük kısım yanlış takıma gittiğini düşünüyordu

Tam tersi oldu belki başka takıma gitse böyle gelişemezdi

Özellikle Ads başkanı ve td ile iyi uyum yakalamıştı

Umarız burada da devam eder aynı performans

Bence öyle bir düsünceye kapilmamiz normaldi, ADS o sezon 20 oyuncu mu ne almisti. Bayagi bir ofansif oyuncu da almislardi. Volkan Sen Erkan Zengin falan vardi hatirladigim kadariyla.

Bir de en basta Ümit Özat vardi galiba takimin basinda, gidene kadar Yunus'u genelde ikinci yarilarda oynatiyordu. Ümit gittikten sonra düzenli ilk 11 oynamaya basladi.

Geri
Üst Alt