Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.013
- 21.065
- 2.233
Isterse 20 milyona satilsin ama mutlaka pay olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numaralı forma kendisine verilmeli
Siz böyle bir sıçrama yapacağını bekliyordunuz herhalde!Evet hatırlayalım eski günleri
Evet Yunus'tan çok umutlu olduğumu her seferinde söylemişimdir.Siz böyle bir sıçrama yapacağını bekliyordunuz herhalde!
Tahmin bizim işimiz.yuh
ama pttyi bilmiş
Bundan hiçbir bok olmaz. Boşuna kadroda yer işgal etmesin parasına bakılmadan gönderilsin
şunu dehleyin ilk teklifte yaw.lazyo istediğinden beri diyorum.
Yunus mu bu tercihi yaptı yoksa başkaları mı acaba.
Burada oturmaktansa oraya gitmeyi kabul etmiş olabilir son olarak. İşin içinde Adana olunca hocanın direktifiyle gitme ihtimali düşük değil bence.
sent via GSC
Seneye ptt nin yolunu tutar. Bunlar nasıl genç dinamiz sıfır
Kısaca çöp
Vitaminsiz olmasından mütevellit ileride parlayacağını düşünmüyorum.
kiralamayın ya şu çocukları millet çatır çatır oynatıyor oynasınlar ya selçuk falan izleuyeceğimize bunlar oynasın.
hemen derhal vakit kaybetmeden yunus ozan fln 11e montajlanmali. bunu goren birkac tokatci utanip ayrilir belki
İlk 11 e monte edilse hata yapsa bile sesimi çıkarmam belki bir sene kaybederiz ama seneleri kazanabiliriz
Bu çocuğa güvenmek şart
Hoca kiralamayı düşünüyorsa doğru adres > Hollanda
Bence iyi işler yapacak. Malı durum ve terim ı düşününce olmayacak iş değil.
Israrcı olalım.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu çocuğa laf eden gitsin golf izlesin. takımdaki çöplerin hepsinden daha iyi topçu. ayrıca çocuğun olduğu kanattan ısrarla oynamadılar ve pas atmadılar açıkça.
Milyonluk eşekler yerine bu çocuklar oynasa borcu kapatırız ama sonumuz ne olur bilemiyorum.
Aslanim benim
Daha fazla süre almayi hak ettigini düsünüyorum
Sapıtmazsa çok iyi oyuncu olacak ama ben yine de erken konuşmama tarafındayim ama kalitesi çok.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu cocuk fena yav, mutlaka daha fazla süre bulmali takimda kaldigina göre.
Bol bol XP toplayacagi bir takima kiralayabilseydik keske ya.
Şahsım adına evet ama çoğu kişi zaten eleştirmek için eleştiriyor
Kötü oynamasını geçtim hatalı pas verse bile şu tepki gelebilir emre çolak vol2, bunun örneği semihle ozan arasında bir benzerlik yokken semih vol2 demelerinden belli zaten
Kurtarıcı olarak değil ama makinenin bir dişlisini düzeltmek anlamında olabilir yani Onyekuru falan yokken oynamalı bence yoksa onlar gelince hiç oynayamayacak
Yani hep hata yapacak kafasındayız belki de atacağı 1 2 golle konu farklı yerlere de gelebilir denemekten birşey kaybetmeyiz bence
2019'da böyle yazdım ama sonra ads zamanı ptt maçlarına bakıyordum. O dönem olumsuz postum yok.:crushed::crushed::crushed:
Çok fazla olumsuz mesaj göremedim Yunus'dan büyük oranda herkesin beklentisi varmış
Muhtemelen bu yorumlarda bir maç sonrası kızgınlıkla atılmış yorumlar vs..
bu çocuğa laf eden gitsin golf izlesin. takımdaki çöplerin hepsinden daha iyi topçu. ayrıca çocuğun olduğu kanattan ısrarla oynamadılar ve pas atmadılar açıkça.
:crushed::crushed::crushed:
Çok fazla olumsuz mesaj göremedim Yunus'dan büyük oranda herkesin beklentisi varmış
Muhtemelen bu yorumlarda bir maç sonrası kızgınlıkla atılmış yorumlar vs..

Buradaki mesajimin neyi olumsuz ki oglum![]()
Oradaki olumsuz şey Yunus üzerinden değil de ADS'ye gidince büyük kısım yanlış takıma gittiğini düşünüyordu
Tam tersi oldu belki başka takıma gitse böyle gelişemezdi
Özellikle Ads başkanı ve td ile iyi uyum yakalamıştı
Umarız burada da devam eder aynı performans