#11 Yunus Akgün

Ulan bizim maçta sağlı sollu yazdım. Şu topu eveleyip geveleme vur kardeşim biraz kendine güvenin olsun.

kerem'in önünde görüyorum ama boey kaç kere ver kaça girdi hepsinde de aynı hareketi yaptı topu alıp geride döndü. şu hareketinden vazgeçmeli. gereksiz hareketleri bırakmalı, son tercihlerini düzeltmeli.

İki golün içerisinde de vardı saçma sapan triplere de girmiyor helal olsun sana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkasına Boey i koy Okan hocada çıkar oynar. Adam kaç adamı üstüne çekti, attı geçti, bastı geçti.birde döndü ikisininde yapması gereken defansif görevleri yaptı

Keremden daha iyi şuan, gollerde katkısı büyük. Daha çok pas ve orta açmalı lakin. Bazen çok bencil oynuyor

basit oyna kardeş artık ya, senden istenenin üzerinde katkı veriyorsun zaten, keremle çok şey yapmaya çalışırken sıvatıyosunuz

noldu arkadas sana ya. topu aldın mı ok gibi fırlıyordun şimdi topu tutamıyon kontrolünden çıkıyor ya. ilk 2 maç hariç beğenmiyorum yunusu da. kerem 10/2 oynuyorsa 10/4 de yunustur. vasatin altında ikiside. işimiz iş toparlanmazsa bu iki kanat. sol açık alınsa bile ihtiyac var ikisinede.

Arda Güler'i messi ettiler Yunus ondan 100 kat daha iyi oynuyor. Süper oynuyor valla.
Yok artik Lebron James.

Yunus’da yeterli degil malesef, Boey cok kurtariyor bunu defansif acidan.

Yunus’un performansi yeterli degil, iki kanattada cok top ezen ve bencil kanat oyunculari varken takimin dengesi bozuluyor.

Yunus ile Kerem ikiside 2.forvet gibi oynamak istiyorlar ve durmadan gerektiginden fazla ortaya kayiyorlar.

Böyle oyuncularla oynamak zordur forvet olarak.

Sırtı dönük top alırken güven vermemesi en büyük handikap. Oyun kurucu rolü ise güçlü tarafı. 2 golde ve penaltıda olayın içindeydi. Okan’ın ısrarla çıkarmamasına hak verdim,

yunus fena değilsin ama şu gereksiz saçma sapan bacak arası falan denemeyi bırak olmayacak yerlerde

Biraz heyecanlı biraz da topa titreyerek vuruyor.Altyapısından yetişmiş bi oyuncu kendi kulübünde oynayınca taraftar falan bunlar ilk maç için normal.Bunu atlatması gerekiyo bi şekilde ve yakında da atlatacağını sanıyorum bu sıkıntının..

Yok artik Lebron James.

Yunus’da yeterli degil malesef, Boey cok kurtariyor bunu defansif acidan.

Yunus’un performansi yeterli degil, iki kanattada cok top ezen ve bencil kanat oyunculari varken takimin dengesi bozuluyor.

Yunus ile Kerem ikiside 2.forvet gibi oynamak istiyorlar ve durmadan gerektiginden fazla ortaya kayiyorlar.

Böyle oyuncularla oynamak zordur forvet olarak.
Firminho'nun pek zorlandığını sanmıyorum, keza Benzema'nın da :) Bizim bu arkadaşların karar verme mekanizmaları henüz oturmuş değil, Yunus yine takım oyununda daha iyi ama Kerem'de o da yok. Sıkıntı oyuncu tipinden çok oyuncu mentalitesinde.

Geri
Üst Alt