#11 Yunus Akgün

eee ads de iken onun boştu kaleye kadar gidiyordun ya ne oldu şimdi kapanan takımları açamıyormusun?
aynen öyle. kerem ve yunus bu sebeple galatasarayın ilk 11 topçusu olamaz çünkü kapalı savunmalarda ve önlem alan takımlara karşı ekstra meziyetler gerekir. ikisini şuan koy bir anadolu takımına boş alanlarda show yaparlar yine

Kötü oyuncu değil ama tercihleri o kadar acemice olabiliyor ki her hafta nasıl bunu tekrar yapıyor diye düşündürüyor. Mesela soluyla çekip açı alınca hemen şut aklına geliyor halbuki tehlikeli bölgede 2 pas opsiyonu oluyor, bir değil iki değil açın izleyin her güzel açı yakaladın mı şut çekeceksin diye bir şey yok pas atsa gol olacak kaç pozisyonu harcadı.

2 maçtır kötü olan 22 yaşındaki altyapı oyuncumuz için yok GS oyuncusu değil yok 11 olamaz falan boş muhabbet.

Şimdi şu konuyu arasam aynı kişilerin geçen sene niye kiraladık falan dediğini bulurum muhtemelen.

Herkesi çöpe atma kafasına son verin, vermiyorsanız da bu forumda yeriniz yok. Twittera çevirmeyin burayı.

icardi-mertens
-----mata----
midjtso-olivera
----torreira---

böyle sahaya çıkacağımız günü bekliyorum. kerem ile birlikte bu havalı çocuklar biraz yedekte beklerse kendilerine gelirler biraz.

bazı insanlara söylemek istediklerime kanunların izin vermemesi çok üzücü

İyi kötü rotasyonda kullanabileceğimiz Berkan ve Taylan'ı yan yana oynatıp bitirdiğimiz gibi aynısı Yunus ve Kerem'e oluyor şimdi, biraz nefeslendirmek lazım ikisini de.

Hadi Kerem'i anlıyorum ama Yunus'u gereksiz sallıyorlar.

Genel olarak deiil. Boey ile iyi uyum sağlıyor mesela. Biraz fazla yükleniyoruz buna.
Ben yunusu severim ama dun ekstra kotuydu. Onceki maclarda iyi isleri vardi ama bu mac kotuydu. Sut cekmesi gereken yerde pas verdi tam tersi yerde sut cekti. Takim ileriye yerlesmisken kac kez top kaptirip kontra yedirdi. Savunma katkisi da cok dusuk.

Kredisi var mi var sabredilmeli mi sabredilmeli.

Ben yunusu severim ama dun ekstra kotuydu. Onceki maclarda iyi isleri vardi ama bu mac kotuydu. Sut cekmesi gereken yerde pas verdi tam tersi yerde sut cekti. Takim ileriye yerlesmisken kac kez top kaptirip kontra yedirdi. Savunma katkisi da cok dusuk.

Kredisi var mi var sabredilmeli mi sabredilmeli.
Sergio, Yunus'a çok destek veriyordu. Miço o kadar yetenekli değil ve beraber oynamadılar yeteri kadar.

Demirspor'da bulduğu boş alanları bulamayacağını biliyorduk da, kararları neden bu kadar dengesiz anlamak zor.

Bir de güzel kardeşim Demirspor'da her maç çektiğin şutlara ne oldu?

Bize gelen topa vurmayı unutuyor anasını satim.

Her anlamda Kerem'in önünde bir futbolcu, umarım geçen seneden resitaller sunar.

Kerem 2 gol atinca had bildiriyordun reis senin de ortan yok hic😁

Formsuz adam elestirilir cok abarti yoruma kacilmadigi surece bunda problem yok
Kerem yine atacak ben seviyorum Kerem'i de Yunus'u da.
Bizim Torreira-Sergio-Miço ile oynayıp ileride Mertens ile başlamamız gerekiyor.
Maçın gidişatına göre Berkan ı ortaya alıp kanatlarda Yusuf veya Raşit i sokabiliriz.
Sergio olmadan bizim kanatlar iyi değil.

Sergio, Yunus'a çok destek veriyordu. Miço o kadar yetenekli değil ve beraber oynamadılar yeteri kadar.
Torreira ve Midtsjo topu agir yonlendiriyor. Torreira oyun kurarken ozellikle topu bir tik fazla tutuyor ayaginda. Midtsjonun de final paslarinin cogu rakibe gidiyor. 433 donup rolleri iyi belirlesek bu kadar sikinti olmayacak.

Sergio mutlaka oynamali duruma gore yusuf da eklenebilir bu iki ismin yanina ama sinir varken nasil yapicaz bilmiyorum. Btw Mertens falan bir daha 10da oynamasin mumkunse

Berkan formunu yakalasa midtsjoyu cok aratmaz ama o da ritim bulamadi.

Kerem yine atacak ben seviyorum Kerem'i de Yunus'u da.
Bizim Torreira-Sergio-Miço ile oynayıp ileride Mertens ile başlamamız gerekiyor.
Maçın gidişatına göre Berkan ı ortaya alıp kanatlarda Yusuf veya Raşit i sokabiliriz.
Sergio olmadan bizim kanatlar iyi değil.
Mertensi bir daha orta sahaya yazmayalim de nerdr oynuyorsa oynasin. Seferden bu kadar kolay vazgecmeseydik keske. Yerine oynayanlar seferden ucuk bir performans sergilemiyor

Geri
Üst Alt